Ανοιξιάτικη αμπιγιέ ποδηλατοβόλτα

0
8

Περιβάλλον- Ενέργεια- Οικολογία

Η αμπιγιέ ποδηλατοβόλτα έχει σκοπό να δείξει ότι το ποδήλατο είναι μέσο μετακίνησης μέσα στην πόλη και όχι μόνο χόμπυ του σαββατοκύριακου ή υποκατάστατο του γυμναστηρίου. Μπορεί δε να χρησιμοποιηθεί ακόμη και φορώντας “τα καλά” μας όλες τις εποχές: για να βγούμε έξω, να πάμε σε ένα επαγγελματικό ραντεβού, στη δουλειά… μας κτλ.

Η ποδηλατοβόλτα θα γίνει σήμερα Παρασκευή 15 Απρίλιου στις 6,30 το απόγευμα και το σημείο συνάντησης είναι στην πλατεία  Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης (μπροστά από το Ολύμπιον).

Φοράμε λοιπόν τα καλά σας και ελάτε για να ποδηλατίσουμε αμπιγιέ στην πόλη!

Ακολουθούν μερικές στυλιστικές προτροπές για τη βόλτα:

– Αυτή η ποδηλατοβόλτα πετυχαίνει το σκοπό της αν το σύνολο των συμμετεχόντων φαίνεται καθαρά ότι φόρεσε τα “καλά” του.

– Το μπλου-τζην αν και μπορεί να συνδυαστεί και με αμπιγιέ ρούχα, αυτό καλό θα ήταν στα πλαίσια της βόλτας, να συμβεί ως εξαίρεση. Για να είμαστε πιο πειστικοί καλύτερα να πάμε με τον κανόνα και να φορέσουμε κάτι “καλύτερο”.

– Τα ποδηλατικά αξεσουάρ (κράνη, σακίδια πλάτης, γάντια ποδηλατικά) αλλοιώνουν και κρύβουν το υπόλοιπο αμπιγέ ντύσιμο (αντί αυτών προτείνεται καπέλο, τσάντα ώμου και δερμάτινα ή άλλου είδους γάντια).
Βέβαια, είστε όλοι ευπρόσδεκτοι ακόμη κι αν δεν “συμμορφωθείτε προς τας υποδείξεις” (ειδικά γιά το κράνος, όποιος νιώθει ασφάλεια φορώντας το, καλύτερα ας το φορέσει).

Στόχος αυτής της βόλτας είναι να φανούμε εμείς και το ντύσιμο μας. Αυτό επιτυγχάνεται καλύτερα αν μας βλέπουν από κοντά. Γι αυτό θα υπάρξουν (μικρά) σημεία της διαδρομής που θα περάσουμε πεζοί και με τα ποδήλατα στο χέρι από μέρη με αρκετό κόσμο.

Σας περιμένουμε όλους εκεί!

Ουδέν κακόν αμπιγιέζ καλού…

Πηγή Ποδηλάτες Θεσσαλονίκης

 

econews

Σχόλια