Εικαστική έκθεση φιλοζωικού περιεχομένου στις 16 και 17 Απριλίου

0
6

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

H Chili Art Gallery και το Σωματείο Stray.gr σας προσκαλούν στην πρώτη εικαστική έκθεση «φιλοζωικού περιεχομένου», η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Απριλίου στον χώρο της gallery CHILI ART!

Τα έσοδα από την πώληση των έργων θα διατεθούν για τις ανάγκες των αδέσποτων ζώων του σωματείου, μια έμπρακτη απόδειξη ότι σε απάνθρωπους καιρούς μπορούμε να παραμένουμε άνθρωποι, γιατί η κρίση δεν αλλάζει το στάτους των ζώων.

Η κα Τσουμπρή, υπέυθυνη της gallery, και ο κ. Κοτσιρέας κάλεσαν καλλιτέχνες, για να φιλοτεχνήσουν και να διαθέσουν για πώληση έργα αλλά και χρηστικά αντικείμενα (δοχεία φαγητού και νερού, περιλαίμια, λουράκια, ρουχαλάκια, κοσμήματα κ.α.). Οι καλλιτέχνες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αυτό ήταν πολλοί και η ευχάριστη έκπληξη μεγάλη! Τελικά, τα ζώα δεν είναι μόνα στον αγώνα αυτό!

Το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Απριλίου σας περιμένουμε όλους από τις 11:00 π.μ έως τις 20:00 μ.μ στην πιο φιλόζωη έκθεση της Αθήνας για να βοηθήσουμε τους τετράποδους καλύτερούς μας φίλους να απολαύσουν την τέχνη με τον δικό τους τρόπο!

econews

Σχόλια