Πούλαγε σπάνια είδη ζώων στο διαδίκτυο!

1
94

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών και πρόστιμο ύψους 250.000 δολαρίων αντιμετωπίζει ένας 57χρονος Αμερικανός που πουλούσε παρανόμως ταριχευμένα σπάνια είδη ζώων στο διαδίκτυο.

Ο Τζέιμς Ντίκσον από την πόλη Πασίφικα της Καλιφόρνιας καταδικάστηκε από δικαστήριο του Σαν Φρανσίσκο για παράνομη εμπορία προστατευόμενης πανίδας, η οποία περιελάμβανε μια πολική αρκούδα, ένα λευκοκέφαλο αετό της Βορείου Αμερικής και μια τίγρη της Σιβηρίας.

Ο 57χρονος πούλαγε τα ταριχευμένα ζώα μέσω της γνωστής ιστοσελίδας εμπορικών συναλλαγών Craigslist και αποκόμιζε σημαντικά ποσά.

Όπως ανακάλυψαν μυστικοί πράκτορες της αμερικανικής υπηρεσίας Αλιευμάτων και Άγριας Πανίδας ο Ντίκσον διέθετε, μεταξύ άλλων, μια καφέ αρκούδα έναντι 14.000 δολαρίων, μια μαύρη αρκούδα έναντι 3.800 ευρώ και το τομάρι μιας αρκούδας γκρίζλι έναντι ποσού 4.500 ευρώ.

econews

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Συμφωνώ με το θέμα , καλά κάνετε και το αναρτήσατε, αλλά προσέξτε λίγο τη γλωσσική διατύπωση. Ξεκινάτε με το «πούλαγε» και συνεχίζετε με το «πουλούσε» , αυτό το πούλαγε, δεν είναι και τόσο . . . Ελληνικό, αλλά αφού το συνηθίσατε τί να κάνουμε. . . Λέτε, πουλώ- πούλαγα, αγαπώ-αγάπαγα, αλλά θα λέγατε και αναρτώ- ανάρταγα? ή θα λέγατε επιθυμώ- επιθύμαγα και τόσα άλλα βαρβαρικά?
    Με χαιρετισμούς
    Βαγγέλης Μαυροδής Ξάνθη- Παλιά Πόλη.

Comments are closed.