Αγγελιοφόροι περιβαλλοντικών μηνυμάτων τα παιδιά

0
4

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Με περισσότερα από 1500 παιδικά χαμόγελα ελπίδας ότι το Αύριο για το Περιβάλλον θα είναι πραγματικά ακόμα καλύτερο, φωτίστηκε την περασμένη Κυριακή 10 Απριλίου το κέντρο της Θεσσαλονίκης: Ηταν η στιγμή της ολοκλήρωσης του αγώνα δρόμου των 1000 μέτρων στον οποίο συμμετείχαν παιδιά, και που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 6ου ετήσιου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».

Μεγάλοι νικητές όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος σε αυτό τον αγώνα μεταφέροντας το μήνυμα ο «Αγώνας για το Περιβάλλον είναι Μαραθώνιος» και τα οποία έλαβαν ως επιβράβευση για τη συμμετοχή τους από ένα δεντράκι. Ήταν μια πρωτοβουλία με συμβολικό αλλά και ουσιαστικό χαρακτήρα, του Τομέα Β. Ελλάδος του Ecocity, με την ευγενική προσφορά των δενδρυλλίων από το ΑΠΘ και τη Σχολή Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος.

«Τα παιδιά, οι μαθητές, οι μικροί δρομείς ήταν και είναι οι καλύτεροι αγγελιοφόροι του μηνύματος για ένα μέλλον καλύτερο για όλους μας. Στα πρόσωπά τους βλέπουμε την ελπίδα και το ίδιο το μέλλον του τόπου και του πλανήτη, και γι’ αυτό ακριβώς είναι που η μαζική και ενθουσιώδης συμμετοχή τους την Κυριακή μας γέμισε αισιοδοξία», υπογραμμίζει, η κα Λιάνα Γούτα, μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής, και υπεύθυνη του Τομέα Β. Ελλάδας του Ecocity.

econews

Σχόλια