«Πρασίνισαν» το Πάνειο Όρος

0
11

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

H DIAGEO Hellas στο πλαίσιο της ημέρας εθελοντισμού για τους εργαζομένους της εταιρείας, πραγματοποίησε μαζί με τα μέλη της Λέσχης Ενηλίκων της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών και τη συνεργασία  του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ μία δράση δενδροφύτευσης στα Καλύβια Αττικής στην περιοχή του Πανείου Όρους.

Όπως κάθε χρόνο τα τελευταία τρία χρόνια, έτσι και φέτος οι εργαζόμενοι της DIAGEO Hellas, ήταν συνεπείς στο ραντεβού τους με τα μέλη της Λέσχης Ενηλίκων της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών. Όλοι μαζί και ο καθένας σύμφωνα με τις δικές του δυνατότητες συμμετείχαν με ιδιαίτερο ζήλο και ενθουσιασμό στη δράση της δενδροφύτευσης. Με κοινό σκοπό την αποκατάσταση του φυσικού οικοσυστήματος της περιοχής, περίπου 70 εργαζόμενοι της DIAGEO Hellas, 55 μέλη της Λέσχης Ενηλίκων της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών και με την καθοδήγηση ειδικευμένων συνεργατών του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ δούλεψαν σε ομάδες αποδεικνύοντας την ευαισθησία και την ενεργή τους συμμετοχή στα περιβαλλοντικά ζητήματα, στέλνοντας έτσι το δικό τους μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Η σοβαρή καταστροφή που υπέστη η λοφώδης περιοχή του Πανείου Όρους εξαιτίας της φωτιάς του Αυγούστου του 2007, οδήγησε την DIAGEO Hellas στη φύτευση 4,150 δενδρυλλίων και στην επιτήρηση τους για τα επόμενα 3 χρόνια. Έτσι, η DIAGEO Hellas συμβάλλει στην αναγέννηση ενός σημαντικού πνεύμονα πρασίνου για την ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Η DIAGEO Hellas πιστεύει ότι κάθε επιχείρηση αποτελεί αναπόσπαστη οντότητα του κοινωνικού συνόλου μέσα στο οποίο δραστηριοποιείται και οφείλει να αναλαμβάνει ενέργειες που έχουν ανταποδοτικά οφέλη για την κοινωνία.

econews

Σχόλια