Εκστρατεία εθελοντικών καθαρισμών: «Μια μέρα για το Δέλτα»

0
9

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Στο παράκτιο τμήμα του Δέλτα Αξιού στη Χαλάστρα θα συνεχιστεί την ερχόμενη Κυριακή 20 Μαρτίου, στις 10 το πρωί, η εκδήλωση εθελοντικών καθαρισμών της εκστρατείας «Μια μέρα για το Δέλτα».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Αγγελιοφόρος», στην πρώτη δράση, την περασμένη Κυριακή δεκάδες εθελοντές και ομάδες από τη Θεσσαλονίκη και το Καλοχώρι κατόρθωσαν μέσα σε λίγες ώρες να αλλάξουν την όψη του Εθνικού Πάρκου στο παράκτιο τμήμα του Καλοχωρίου και στο Περιβαλλοντικό Πάρκο Γαλλικού Ποταμού.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε στην πλατεία Καλοχωρίου με παράσταση από την ομάδα «Παιδιά εν δράσει», ενώ φωτογράφοι τοποθέτησαν στον κεντρικό δρόμο φωτογραφίες από το Εθνικό Πάρκο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, την επόμενη Κυριακή μετά τον καθαρισμό θα ακολουθήσει στην πλατεία της Χαλάστρας, περίπου στη 1 μ.μ. παράσταση με ζογκλέρ και ξυλοπόδαρους.

Η εκστρατεία εθελοντικών καθαρισμών «Μια μέρα για το Δέλτα» πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Αξιού – Λουδία – Αλιάκμονα με την υποστήριξη του δήμου Δέλτα.

Για το econews

Newslink Hellas

Σχόλια