Πρέβεζα: ημερίδα για τους κινδύνους από τις τοξίνες στα τρόφιμα

0
59

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Ανοικτή ημερίδα για τους καταναλωτές με θέμα: «Σύγχρονοι διατροφικοί κίνδυνοι: υπολείμματα γεωργικών φαρμάκων και τοξίνες στα τρόφιμα» διοργανώνει την Κυριακή 13 Μαρτίου στις 10:30 το πρωί στη Θεοφάνειο Αίθουσα Πρέβεζας, ο Σύλλογος Γεωπόνων Πρέβεζας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

10:30 – 10:45 προσέλευση

10:45 –11:00 “Ανασκόπηση διατροφικών κινδύνων”

Αναστάσιος Π. Γάτσιος, Ποιοτικός Ελεγκτής – Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Πρέβεζας

11:00–11:30 “Υπολείμματα φυτοπροστατευτικών προϊόντων σε τρόφιμα και νερά”

Δρ Γεώργιος Ε. Μηλιάδης, Τακτικός Ερευνητής, Προϊστάμενος Εργαστηρίου Υπολειμμάτων Γεωργικών Φαρμάκων – Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο

11:30 – 12:00 «Μυκοτοξίνες στα τρόφιμα»

Δρ. Δημήτρης Τσιτσιγιάννης, Λέκτορας Φυτοπαθολογίας  -Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

12:00–13:00 Ερωτήσεις – Συζήτηση – Συμπεράσματα

Για το econews

Newslink Hellas

Σχόλια