Χτίζοντας το μέλλον: έκθεση στο Σύνταγμα 9-11 Μαΐου

0
6

 Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Έκθεση για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που αφορούν κρατικό πρόγραμμα «Χτίζοντας το Μέλλον» διοργανώνει η εταιρία Vertical Communications. Η έκθεση θα διεξαχθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΜΕΤΡΟ Συντάγματος από 9-11 Μαΐου 2011 και έχει ως στόχο την ενημέρωση του κοινού για τα μέσα επίτευξης των εθνικών στόχων για εξοικονόμηση ενέργειας με τη δημιουργία κτιρίων χαμηλής ενέργειας.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα και πλέον φιλόδοξα προγράμματα επέμβασης στον κτιριακό τομέα ο οποίος ξεκινά το 2011 και τελειώνει το 2020 και με την δέσμευση της Ελλάδας για 3.100.000 ενεργειακές παρεμβάσεις σε κτίρια και με στόχο την μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης. Το σημαντικότερο στοιχείο του προγράμματος είναι οι σημαντικές εκπτώσεις των εταιρειών προς τον πολίτη για προκαθορισμένο αριθμό και ποσότητα προϊόντων.

Η εταιρεία σημειώνει πως η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αττικό Μετρό βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος. Το συγκριτικό πλεονέκτημα του συγκεκριμένου εκθεσιακού χώρου είναι -πέρα από την υψηλή αισθητική- η τεράστια επισκεψιμότητα λόγω του ότι οι επιβάτες ξεπερνούν τους 350.000 καθημερινά μόνο από τον συγκεκριμένο σταθμό σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Αττικό Μετρό.

Σχόλια