Λάρισα: 8η Γεωργική Κτηνοτροφική και Περιβαλλοντική Έκθεση

0
36

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Ως μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις του είδους στην Ελλάδα έχει καταφέρει να καθιερωθεί η Γεωργική, Κτηνοτροφική και Περιβαλλοντική Έκθεση της Λάρισας, που ξεκίνησε τη διοργάνωσή της από το 2000 και μετά, με απόφαση του Δήμου Λαρισαίων.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας trikalanews.gr, παρά τις αλλαγές που επιφέρει στη λειτουργία των Δήμων το πρόγραμμα Καλλικράτης, η Γεωργική, Κτηνοτροφική και Περιβαλλοντική Έκθεση της Λάρισας θα διοργανωθεί και φέτος, αφού ήδη η δημοτική αρχή διαπιστώνει ότι το ενδιαφέρον των εκθετών, αλλά και των επισκεπτών από ολόκληρη την Ελλάδα είναι τεράστιο.

Η 8η Γεωργική Κτηνοτροφική και Περιβαλλοντική Έκθεση Λάρισας θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 18 έως τις 22 Μαΐου με τη συμμετοχή περισσοτέρων από εκατό εκθέτες οι οποίοι αναμένεται να «εξαντλήσουν» την πληρότητα του εκθεσιακού χώρου.
Στο παρελθόν άλλωστε ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος της Σκεπαστής Αγοράς της Νεάπολης αποδείχθηκε «μικρός» για να στεγάσει το τεράστιο ενδιαφέρον εκθετών και επισκεπτών, αφού η Θεσσαλία ιστορικά ήταν ο κατ’ εξοχήν χώρος του αγροτικού κόσμου και η έκθεση ήρθε να καλύψει ένα μεγάλο κενό στην περιοχή.

Τα οφέλη, ούτως ή άλλως είναι αξιόλογα: Η Έκθεση αποτελεί μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον γεωργικό ή τον περιβαλλοντικό τομέα να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στον κατ’ εξοχήν χώρο ενδιαφέροντος, τη Θεσσαλία.

Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, ο Δήμος Λαρισαίων προχωρά και φέτος στη διοργάνωση της Έκθεσης, πιστεύοντας πραγματικά πως προσφέρει ουσιαστικές υπηρεσίες τόσο στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν, όσο και στους κατοίκους της Θεσσαλίας, ακριβώς για να αντιμετωπιστούν με τον καλύτερο τρόπο οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης ιδιαίτερα στον πρωτογενή τομέα.

Για το econews

Newslink Hellas

Σχόλια