Δενδροφύτευση στο δάσος Καισαριανής με τη συμμετοχή της HSBC

0
25

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Σε εθελοντική δράση για την αναδάσωση του Αισθητικού Δάσους της Καισαριανής συμμετείχε την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου η HSBC Ελλάδας σε συνεργασία με τη Φιλοδασική Ένωση Αθηνών.

Εξήντα περίπου εργαζόμενοι της HSBC, φίλοι και παιδιά ενίσχυσαν την προσπάθεια αναδάσωσης του Αισθητικού Δάσους της Καισαριανής και επέκτειναν τη δραστηριότητα της Φιλοδασικής Ένωσης Αθηνών για την προστασία του περιβάλλοντος. Στο δάσος φυτεύτηκαν συνολικά περισσότερα από 250 δένδρα.

Πέρα από τις καθαρά οικολογικές εργασίες οι εθελοντές είχαν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν τα μονοπάτια της περιοχής, με την πλούσια βλάστηση και χλωρίδα του Υμηττού, και να απολαύσουν την υπέροχη θέα, «εν ώρα αναδάσωσης»!

Όπως δήλωσε η κα. Τόνια Πέτροβιτς, Public Affairs & Communications Manager, HSBC Ελλάδας «Στην HSBC έχοντας έντονο το αίσθημα της εταιρικής υπευθυνότητας, αλλά και της μακρόχρονης δέσμευσής μας για την προστασία του περιβάλλοντος, συμμετέχουμε δυναμικά σε κάθε προσπάθεια αποκατάστασης των καταστροφών. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι καθώς με την υποστήριξη και την αμέριστη συμπαράσταση της Φιλοδασικής Ένωσης Αθηνών, μπορέσαμε να φυτεύσουμε έναν ακόμα πνεύμονα πρασίνου στην περιοχή της Καισαριανής. Αυτός, εξάλλου, είναι και ο βασικός λόγος που θέλουμε να επαναλάβουμε και να προωθήσουμε παρόμοιες δράσεις κοινωνικής και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, δίνοντας τη δυνατότητα στα παιδιά μας να μεγαλώσουν σε ένα πιο καθαρό και πράσινο περιβάλλον».

Για το econews

Newslink Hellas

Σχόλια