Πρόγραμμα «απόσυρσης» κινητών τηλεφώνων από τον Κωτσόβολο

0
205

Περιβάλλον- Ενέργεια- Οικολογία.

Ο διευθυντής Μάρκετινγκ της εταιρείας Κωτσόβολος – Dixons South East Europe, κ. Γιώργος Καράμπελας, παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου ένα καινοτόμο πρόγραμμα απόσυρσης κινητών τηλεφώνων με άμεσο χρηματικό όφελος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή», ο κ. Καράμπελας επεσήμανε ότι η εν λόγω ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας της εταιρείας να στέκεται δίπλα στον καταναλωτή, προσφέροντάς του «λεφτά στο χέρι» .

Οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να επισκέπτονται τα καταστήματα της Κωτσόβολος σε όλη τη χώρα, να ενημερώνονται για την αξία του κινητού τους τηλεφώνου.

Η αξία θα προκύπτει αυτόματα από ειδικό σύστημα, ύστερα από ένα σύντομο έλεγχο του μοντέλου, της κατάστασης και της λειτουργικότητας της συσκευής.

Στη συνέχεια, ο καταναλωτής θα μπορεί να περάσει με την ταυτότητα ή το διαβατήριό του από τα ταμεία των καταστημάτων, ώστε να παραλάβει άμεσα τα χρήματα της αξίας του σε μετρητά, ενώ έχει και την επιλογή να προτιμήσει μια δωροεπιταγή Κωτσόβολος, ακόμη μεγαλύτερης αξίας.

Ο κ. Καράμπελας διευκρίνισε ότι όσα μοντέλα κινητών δεν έχουν χρηματική αξία είτε λόγω παλαιότητας είτε λόγω φθοράς, θα δίνεται η δυνατότητα ανακύκλωσης και οι κάτοχοι τους θα λαμβάνουν ειδικά εκπτωτικά κουπόνια για τις επόμενες αγορές τους στα καταστήματα Κωτσόβολος, χωρίς καμία επιπλέον δέσμευση.

Επίσης, επεσήμανε ότι οι συσκευές με αξία θα συλλεχθούν, θα επισκευαστούν και θα διατεθούν στη συνέχεια σε αναπτυσσόμενες χώρες, που τις έχουν ανάγκη.

Επιπλέον στόχος αυτής της υπηρεσίας είναι και η προστασία του περιβάλλοντος, αφού οι συσκευές χωρίς αξία θα σταλούν για ανακύκλωση, τόνισε ο ίδιος.

Ο κ. Καράμπελας υπογράμμισε ότι έχουν ήδη ανακυκλωθεί από την Κωτσόβολος από τον Απρίλιο του 2008 πάνω από 280.000 συσκευές.

Για το econews

Newslink Hellas

Σχόλια