Ημερίδα για το πρόγραμμα «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη»

0
9

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Στο πλαίσιο της στοχευμένης πολιτικής χρηματοδότησης στις Περιφέρειες με μια σειρά έργων που σχετίζονται με την προστασία, την αναβάθμιση και την ορθολογική διαχείριση του περιβάλλοντος, η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» (ΕΠΠΕΡΑΑ) του ΥΠΕΚΑ, διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Πορεία υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη και νέες πολιτικές του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής για το Περιβάλλον».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο, στις 28 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα «Καστελάκη» του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου με ώρα έναρξης 10:30 πμ.

Στη συνάντηση, με τη συμμετοχή του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ), ο Πρόεδρος, Μάνθος Σανταμούρης, θα παρουσιάσει τις νέες πολιτικές στο πλαίσιο του Προγράμματος «Χτίζοντας το Μέλλον» και η Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή Κρήτης και Νήσων Αιγαίου θα καταδείξει τις δράσεις για τον τομέα του περιβάλλοντος που χρηματοδοτούνται από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (ΠΕΠ) Κρήτης και Νήσων Αιγαίου.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, κ. Αθανάσσιος Καρούντζος και ο Ειδικός Γραμματέας Υδάτων του ΥΠΕΚΑ κ. Ανδρέας Ανδρεαδάκης.

Για το econews

Newslink Hellas

Σχόλια