Γλυφάδα: πουλούσαν κουτάβια στο δρόμο

1
26

Περιβάλλον- Ενέργεια- Οικολογία.

Την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου στις 11.30 το πρωι, ένα μέλος του ΔΣ του ΣΠΑΖ έλαβε τηλεφωνικώς  καταγγελία οτι σε κεντρικό σημείο στη Γλυφάδα, κάποιοι πουλούσαν κουτάβια.

Ειδοποιήθηκε η Αμεση Δράση και σε συνεργασία με μέλη του ΔΣ του ΣΠΑΖ, με ένα κτηνίατρο και με την Νομικό κ. Αναστασία Μπομπολάκη (της  Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής 108 Ζωοφιλικών Σωματείων και προέδρου του Φιλοζωικού Συλλόγου Χανίων «Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ») οι μέν «κύριοι» πήγαν αυτόφωρο, τα δέ κουτάβια με εντολή του Εισαγγελέα παραδόθηκαν  για φύλαξη έως τη Δευτέρα στον ΣΠΑΖ.

Ελπίζουν οτι τη Δευτέρα ο Εισαγγελέας θα αποφασίσει την μόνιμη απομάκρυνση των κουταβιών από τους εμπόρους και την ανάθεσή της ευθύνης τους στον ΣΠΑΖ, ώστε γρήγορα τα ταλαιπωρημένα και σαφώς κακοποιημένα αυτά ζώα να βρουν επιτέλους οικογένειες που θα τα υιοθετήσουν, θα τα φροντίσουν και θα τα αγαπήσουν για πάντα.

Πηγή : adespoto.gr

Για το econews

Newslink Hellas

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ποιό είναι προτιμότερο? Το να πουλάνε κουταβάκια στο δρόμο η «Πέταξαν κουτάβια στα σκουπίδια» ?

    Δεν βρίσκω τίποτα κακό στο να μπορεί κανείς ν’αποκτήσει ένα σκυλάκι σε οικονομικότερη τιμή από αυτή που θα το πουλούσε κάποια κυρία που κάνει σχετικό breeding στον κήπο της. Καλό μήνα!

Comments are closed.