Αδέσποτη σκυλίτσα βρήκε και «παρέδωσε» πορτοφόλι

0
6

Περιβάλλον- Ενέργεια- Οικολογία.

Μια αδέσποτη σκυλίτσα η οποία περιφέρεται τους τελευταίους μήνες στα Γαλανέϊκα Λαμίας, βρήκε και παρέδωσε ένα πορτοφόλι!

Η «Μπουμπού» όπως τη φωνάζουν οι περίοικοι που τη φροντίζουν περιφέρεται στην οδό Σαμοθράκης και στην ευρύτερη περιοχή στα Γαλανέϊκα Λαμίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο lamiareports.gr αλλά και στην εκπομπή του Alter «Εδώ και Τώρα», η σκυλίτσα βρήκε ένα πορτοφόλι στην οδό Λευκάδος και το μετέφερε έξω από την πόρτα σπιτιού στην οδό Σαμοθράκης, που περνά τις περισσότερες ώρες, όπου οι περίοικοι την ταΐζουν και τη φροντίζουν.

Ένας γείτονας είδε το πορτοφόλι και το έδωσε σε αστυνομικό που επίσης μένει εκεί, ο οποίος με τη σειρά του το παρέδωσε στο τμήμα Ασφάλειας Λαμίας.

Η ηλικιωμένη, αν και πίστευε ότι δεν θα το έβρισκε ποτέ, είχε κάνει δήλωση απώλειας στην αστυνομία, αφού το πορτοφόλι εκτός από χρήματα είχε μέσα την ταυτότητά της και άλλα έγγραφα.

Έτσι λοιπόν το πορτοφόλι παραδόθηκε στην κάτοχό του, χωρίς να λείπει από μέσα το παραμικρό, ελαφρώς όμως…δαγκωμένο από τη «Μπουμπού».

Για το econews

Newslink Hellas

Σχόλια