Τα σκουπίδια «έπνιξαν» την Πάτρα

0
6

Περιβάλλον- Ενέργεια- Οικολογία.

Στους δρόμους της Πάτρας παραμένουν τα σκουπίδια, καθώς οι εργαζόμενοι στην Καθαριότητα δεν προχώρησαν σήμερα στην αποκομιδή τους, λόγω της αποχής που έχουν αποφασίσει στα Σωματεία τους.

Οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν στις 11 το πρωί έκτακτη γενική συνέλευση, ώστε να αποφασίσουν για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους.

Όπως ανακοίνωσαν οι διοικήσεις των Σωματείων Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων, η αποχή των εργαζομένων από το έργο της αποκομιδής θα γίνει σήμερα και αύριο, ενώ προειδοποίησαν τη δημοτική Αρχή ότι δεν θα εργαστούν κατά τη διάρκεια του Καρναβαλιού.

Άμεση ήταν η αντίδραση του δημάρχου Πατρέων κ. Γιάννη Δημαρά, ο οποίος συναντήθηκε με τους συνδικαλιστές αργά χθες το μεσημέρι. Ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του, άκουσαν τα αιτήματα των εργαζομένων και παρουσίασαν τις προτάσεις της δημοτικής Αρχής.

Οι προτάσεις αυτές θα συζητηθούν στην έκτακτη γενική συνέλευση των εργαζομένων που θα γίνει στις 11 το πρωί, όπου και θα αποφασιστεί εάν θα παραμείνουν τα σκουπίδια στους δρόμους και την Κυριακή.

Πηγή Newsbeast

Σχόλια