Στάση εργασίας σε λεωφορεία και τρόλει την Παρασκευή

0
6

Περιβάλλον- Ενέργεια- Οικολογία.

Λεωφορεία και Τρόλεϊ ξεχάστε τα για σήμερα, για τουλάχιστον πέντε ώρες όσο δηλαδή θα διαρκέσει η στάση εργασίας τους από τις 11:00 το πρωί έως τις 16:00 νωρίς το απόγευμα.

Τα …διακεκομμένα δρομολόγια εντάσσονται στο πλαίσιο του νέου γύρου κινητοποιήσεων που αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες, αν και πλέον το νομοσχέδιο αναδιάρθρωσης των ΜΜΜ είναι πλέον νόμος.

Το ίδιο ωράριο θα τηρήσουν και την ερχόμενη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου, καθώς θα σηκώσουν χειρόφρενο από τις 11:00 έως τις 16:00 όπως και την επομένη Τρίτη 22 Φεβρουαρίου, όπου και θα πραγματοποιήσουν νέα γενική συνέλευση προκειμένου να αποφασίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Αλλά και ο Ηλεκτρικός θα βγάλει από τη …πρίζα τους συρμούς του την ερχόμενη Τρίτη από τις 12:00 έως τις 16:00, ενώ την Τετάρτη 23 του μηνός-ημέρα της 24ωρης Πανελλαδικής απεργίας που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ-τα βαγόνια θα κινηθούν από τις 09:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα προκειμένου να εξυπηρετήσουν το κοινό που επιθυμεί να λάβει μέρος στη πορεία διαμαρτυρίας.

Πηγή Newsbomb

Σχόλια