Ο Γ. Μανιάτης σε Διημερίδα της HELEXPO για Ενεργειακά Κτίρια

0
5

Περιβάλλον- Ενέργεια- Οικολογία.

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται την ερχόμενη Παρασκευή και το Σάββατο 18 και 19 Φεβρουαρίου, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννης Μανιάτης, προκειμένου να συμμετάσχει σε Διημερίδα που διοργανώνει η HELEXPO, με αντικείμενο «Ενεργειακά Κτίρια – Θεμέλιο για την Ενεργοποίηση των Κατασκευών».

Στις 17:30 την Παρασκευή, ο κ. Μανιάτης θα κηρύξει την έναρξη των εργασιών της Διημερίδας και θα απευθύνει ομιλία προς τους Συνέδρους, με θέμα «Η Ενεργειακή Πολιτική της Πολιτείας και η Ανάπτυξη των Κατασκευών».

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ), το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ) και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος/Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας (ΤΕΕ/ΤΚΜ).

Η Διημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο της 28ης Διεθνούς Έκθεσης Δομικών Υλικών, Μονωτικών, Κουφωμάτων, Ειδών Υγιεινής, Μπάνιου, Προκατασκευών και Τεχνολογίας, INFACOMA 2011, που θα πραγματοποιηθεί από τις 17 έως τις 20 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Για το econews

Newslink Hellas

Σχόλια