Δενδροφύτευση στο Πάνειο όρος την Κυριακή

0
7

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Πρόγραμμα δεντροφύτευσης 1.814 δέντρων στην περιοχή των Καλυβίων διοργανώνει η Olympic Air την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου σε συνεργασία με την plant-a-tree.gr.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, «σκοπός της δράσης της Olympic Air είναι αφενός η αναγέννηση των υποβαθμισμένων οικοσυστημάτων και περιοχών που δεν έχουν κατορθώσει να επανέλθουν με φυσικό τρόπο και αφετέρου η αφύπνιση της περιβαλλοντικής συνείδησης του κοινού».

Υπενθυμίζεται ότι τον Δεκέμβριο του 2010, στο πλαίσιο του προγράμματος Travelair Club της Olympic Air, «έτρεξε» στο Διαδίκτυο ο διαγωνισμός Light Up Your Tree.

Η Olympic Air είχε δεσμευτεί τότε, ότι για κάθε Χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα φωτιζόταν πλήρως στα πλαίσια του διαγωνισμού, θα φύτευε ένα πραγματικό!

Το Light up your tree έληξε, και 1814 Χριστουγεννιάτικα δέντρα «φωτίστηκαν». Έτσι, την Κυριακή στελέχη και εργαζόμενοι του ομίλου OLYMPIC παρέα με τις οικογένειες και τους φίλους τους θα αναλάβουν δράση για το περιβάλλον σε μια προσπάθεια αναδάσωσης της καμένης περιοχής του Πάνειου όρους, στα Καλύβια Αττικής.

Για το econews

Newslink Hellas

Σχόλια