Επικήρυξαν τους δολοφόνους δεκάδων ζώων στην Λέρο

0
10

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Η απανθρωπιά περισσεύει στη Λέρο, όπου πολλές φορές ανθρώπινα χέρια έχουν βάλει τέλος στις ζωές δεκάδων οικόσιτων ζώων με την πιο φρικτή και βασανιστική μέθοδο της δηλητηρίασης… Για τα μέλη του σωματείου «Οι φιλόζωοι της Λέρου», όμως, η τελευταία ομαδική δολοφονία ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι κι έτσι επικήρυξαν τους δράστες!

Τα τελευταία κρούσματα θανάτου δεκάδων σκυλιών και γατιών από «μεζεδάκια» ποτισμένα με θανατηφόρα δηλητήρια, που καταγράφηκαν στο Λακκί της Λέρου, υποχρέωσαν το σωματείο να επικηρύξει τον δράστη προσφέροντας 500 ευρώ
σε όποιον δώσει ασφαλείς και έγκυρες πληροφορίες στις αρμόδιες αρχές για τον υπεύθυνο αυτών των αποτρόπαιων πράξεων. Δεν ήταν η πρώτη φορά που καταγράφηκαν ομαδικές δολοφονίες οικόσιτων ζώων στην Λέρο. Το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου δεκάδες ζώα έχασαν τη ζωή τους με φρικτό τρόπο στην περιοχή Χριστός, το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου δηλητηριάστηκαν οι γάτες μιας γυναίκας μέσα στο προαύλιο της κατοικίας της στα Άλιντα και τον Σεπτέμβριο του 2009 θανατώθηκαν τέσσερα σκυλιά στην ΥΝΤΕΛ Λέρου. Το σωματείο καλεί όλους τους πολιτισμένους κατοίκους και φορείς του νησιού να καταδικάσουν τις εγκληματικές αυτές πράξεις που προσβάλουν την αξιοπρέπεια και την ανθρωπιά, δυσφημούν και ντροπιάζουν τη Λέρο.

Πηγή Πρώτο Θέμα

Σχόλια