Φωτοβολταϊκά συστήματα από το e-shop.gr

0
14

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Πλήρες πακέτο υπηρεσιών εξοπλισμού και εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων παρέχει στους πελάτης της η e-shop.gr, αναλαμβάνοντας όλα τα στάδια της διαδικασίας.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, στην ιστοσελίδα του e-shop.gr έχει αναρτηθεί αναλυτικά όλη η απαραίτητη πληροφόρηση, ενώ έχει δημιουργηθεί ένας ειδικός οδηγός, που δίνει άμεσα στον καταναλωτή την δυνατότητα εκτίμησης των προσδοκώμενων εσόδων, εισάγοντας τα δεδομένα της επιφάνειας που ενδιαφέρεται να καλύψει.

«Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό του νεοσύστατου και ειδικά διαμορφωμένου τμήματος e-shop energy έχει όλες τις γνώσεις και την εμπειρία για να καλύψει κάθε απορία μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 211 500 550, ενώ όλη η ενημέρωση είναι διαθέσιμη και σε οποιοδήποτε από τα 70 eshop points σε ολόκληρη την Ελλάδα», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η υποστήριξη που παρέχεται τόσο από το site όσο και από το τηλεφωνικό κέντρο και το δίκτυο των τοπικών καταστημάτων, αφορά σε κάθε στάδιο της διαδικασίας, από την αρχική εκτίμηση της αίτησης, το στάδιο της δανειοδότησης, την εγκατάσταση των συστημάτων αλλά και την συντήρηση που ενδέχεται να χρειαστούν.

«Πρόκειται για μια ακόμη καινοτομία της e-shop.gr που με την είσοδό της στην αγορά φωτοβολταϊκών συστημάτων επιλέγει την ανάπτυξη ως απάντηση στην οικονομική κρίση, και ταυτόχρονα υποστηρίζει με τον καλύτερο τρόπο μια σημαντική νέα ευκαιρία που ανοίγεται στην ελληνική κοινωνία», επισημαίνει η e-shop.gr.

Για το econews

Newslink Hellas

Σχόλια