Δελφίνια στα FM: ραδιοφωνική εκπομπή για το περιβάλλον

0
25

Περιβάλλον- Ενέργεια- Οικολογία.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός ΗΛΕΚΤΡΑ, στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησής του σε ζητήματα περιβάλλοντος που αφορούν την Κορινθία, παρουσιάζει την εκπομπή Δελφίνια στα FM, μια ραδιοφωνική εκπομπή αφιερωμένη στους υπέροχους θαλάσσιους φίλους και γείτονές μας, τα δελφίνια του Κορινθιακού κόλπου.

Η εκπομπή αυτή είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με τον Οργανισμό «Οι Άγγελοι των Θαλασσών» (www.angelsofseas.gr).

Τα Δελφίνια στα FM είναι μια ενημερωτική, αλλά και ψυχαγωγική ραδιοφωνική εκπομπή για μικρούς και μεγάλους και περιλαμβάνει ενημέρωση, επιστημονικές ανακοινώσεις, συνεντεύξεις και πολιτιστικές αναφορές (βιβλία, ταινίες, εκθέσεις, κ.ά.) για τα δελφίνια και το περιβάλλον.

Αφορμή για την επιλογή δημιουργίας μιας τέτοιας εκπομπής είναι η συνύπαρξη 4 ειδών δελφινιών στον Κορινθιακό κόλπο – μοναδικό φαινόμενο σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Από τις 8 Ιανουαρίου 2011 και κάθε Σάββατο πρωί στις 11, τα δελφίνια θα έρχονται να σας συναντήσουν από τα βάθη της θάλασσας στην καρδιάς της πόλης!

Συντονιστείτε στη συχνότητα του ΗΛΕΚΤΡΑ 98.8 FM (http://easyradio.gr/hlektra/) και απολαύστε ένα μοναδικό θαλασσινό ταξίδι στα ερτζιανά…

Η Αναστασία Μητρογώγου είναι μέλος του οργανισμού «Οι Άγγελοι των Θαλασσών», όπου εργάζεται ως υπεύθυνη επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων.

Έχει σπουδάσει επικοινωνία και ΜΜΕ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και έχει εξειδικευτεί στη θεατρική παραγωγή στο πανεπιστήμιο της Νέας Σορβόννης (Παρίσι).

«Οι Άγγελοι των Θαλασσών» είναι ένας Ιδιωτικός Οργανισμός, με κύριο σκοπό του την επικοινωνία με τον καλύτερό μας φίλο στον υδάτινο κόσμο, το δελφίνι.

Η ιδέα δημιουργίας του Οργανισμού ξεκίνησε το 2002 από το Νίκο Βογιατζάκη και «αγκαλιάστηκε» από Βιολόγους, Ωκεανογράφους, Περιβαλλοντολόγους, αλλά και απλούς πολίτες.

«Οι Άγγελοι των Θαλασσών» διοργανώνουν εκθέσεις φωτογραφίας, εκπαιδευτικά προγράμματα για σχολεία και μονοήμερες/διήμερες/τριήμερες εκδρομές στον Κορινθιακό κόλπο για παρατηρήσεις δελφινιών με το σκάφος ΑΓΓΕΛΟΣ.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός ΗΛΕΚΤΡΑ ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 1988. Ανήκει στην Ανώνυμη Εταιρεία Τηλεοπτικού & Ραδιοφωνικού σταθμού «ΠΕΛΟΠΑΣ Α.Ε.».

Το πρόγραμμά του είναι ποικίλο και περιλαμβάνει ενημερωτική και ψυχαγωγική ζώνη, με ελληνική και ξένη ποιοτική μουσική.

Σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις της Μπάρι, ο ΗΛΕΚΤΡΑ είναι ο πρώτος σε ακροαματικότητα ενημερωτικός και μουσικός σταθμός της πόλης της Κορίνθου.

Για το econews

Newslink Hellas

Σχόλια