Κερατέα: νέα επεισόδια για την κατασκευή ΧΥΤΥ

3
8

Περιβάλλον- Ενέργεια- Οικολογία.

Νέα επεισόδια σημειώθηκαν χθες το βράδυ στην Κερατέα λόγω της επικείμενης κατασκευής ΧΥΤΥ στην περιοχή, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ναυτεμπορική».

Νεαροί κινήθηκαν εναντίον αστυνομικών, πετώντας πέτρες και βόμβες μολότοφ.

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ απάντησαν κάνοντας χρήση δακρυγόνων.

Οι κάτοικοι της περιοχής διαμαρτύρονται έντονα για την κατασκευή ΧΥΤΥ, υποστηρίζοντας ότι ο χώρος έχει χαρακτηριστεί αρχαιολογικός και οι εργασίες είναι παράνομες.

Υπενθυμίζεται ότι τον Δεκέμβριο ξέσπασαν αρκετές φορές επεισόδια, με αποτέλεσμα να υπάρχουν τραυματισμοί αλλά και συλλήψεις πολιτών.

Για το econews

Newslink Hellas

3 Σχόλια

 1. Επιμένετε ακόμα οτι είναι ΧΥΤΥ και όχι ΧΥΤΑ…

  Ο κόσμος είναι κακός και τα ΜΑΤ εκτελώντας εντολές των «πεντακάθαρων» πολιτικών και των «πεντακάθαρων» εργολάβων, είναι καλά παιδιά.

  Να μην προστατευσουν τους εργολάβους που καταστρέφουν αρχαία?
  Να μην προστατεύσουν τα μηχανήματα που καταπάτησαν ξένη περιουσία?
  Να μην προστατεύσουν τα συνεταιράκια τους μη υπακούοντας την απόφαση του Ειρηνοδικείου για απόσυρση δυνάμεων των ΜΑΤ και των μηχανημάτων?

  Μπιρμπίλο???? Μούγκα? Green Tina???? Που είσαι???

 2. Αυτό το παραμύθι με τον ΧΥΤΥ πόσο καιρό ακόμα θα το πουλάτε στον κόσμο; Η ευρωπαϊκή χρηματοδότηση μιλάει για ΧΥΤΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ, η κατασκευαστική κοινόπραξία ονομάτεζεται «ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΧΥΤΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ», το Ειρηνοδικείο Λαυρίου στις πρόσφατες αποφάσεις του, κάνει λόγο για απαγόρευση της έναρξης οποιασδήποτε εργασίας… για την εκτέλεση της Α΄ φάσης του Χ.Υ.Τ.Α. Κερατέας!!! Ενημερώστε επιτέλους τους πολίτες σωστά και πάψτε να έχετε «επιλεκτική οικολογική συνείδηση».

  Ακόμα κι εσείς για ΧΥΤΑ μιλούσατε. Πως αλλάξατε γνώμη σε 25 ημέρες;

  http://www.econews.gr/2010/12/11/news-xuta-keratea/

 3. Οι άνθρωποι στην Κερατέα είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ σε αντίθεση με τα ΜΜΕ. Δε θέλουν ΧΥΤΑ…. να επαναλάβω το τελευταίο γράμμα;;;;

Comments are closed.