Κλέφτες έσφαξαν και τεμάχισαν μοσχαράκι σε στάβλο

0
49

Περιβάλλον- Ενέργεια- Οικολογία.

Ένα μοσχαράκι 80 περίπου κιλών ήταν η λεία των κλεφτών που εισέβαλαν βράδυ σε στάβλο στην Κομοτηνή, όχι για να κλέψουν, όπως απέδειξαν τα γεγονότα, αλλά για να φάνε.

Τον στάβλο του 70χρονου Οσμάν Μουσταφά, που βρίσκεται πίσω από το πάρκο Καρυδιάς, έβαλαν σαν στόχο οι άγνωστοι δράστες, σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας «Χρόνος».

Η κλειδωμένη με λουκέτο σιδερένια πόρτα δεν ήταν αρκετή για να εμποδίσει τους κλέφτες, αφού έσπασαν την κλειδαριά με κάποιο εργαλείο και εισήλθαν στο χώρο. Αυτή ήταν και η μοναδική ζημιά που προκάλεσαν στο στάβλο του 70χρονου.

Οι δράστες μπήκαν στην αποθήκη όπου υπήρχαν έξι ζωντανά. Διάλεξαν όμως το μικρότερο ένα μοσχαράκι 80 περίπου κιλών, το οποίο δεν έκλεψαν, αλλά έσφαξαν επιτόπου με μαχαίρι που οι ίδιοι προφανώς  διέθεταν, αφού ο ιδιοκτήτης του στάβλου δεν άφηνε στο χώρο τέτοιου είδους σύνεργα.

Οι δράστες τεμάχισαν το ζώο, το έγδαραν και πήραν μαζί τους το κρέας και το δέρμα. Άφησαν όμως πίσω τους τα υπολείμματα και ένα καροτσάκι, με το οποίο προφανώς μετέφεραν το μοσχαράκι και το οποίο εικάζεται ότι είχαν κλέψει από κάπου αλλού.

Ο κ. Μουσταφά διαπίστωσε την επόμενη μέρα το πρωί την απουσία του μικρού ζωντανού και κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

Το συμβάν αυτό έρχεται να προστεθεί στα αυξανόμενα κρούσματα κλοπών, με λεία όχι χρήματα ή κοσμήματα, αλλά είδη διατροφής.

Πηγή Χρόνος

Σχόλια