Χριστουγεννιάτικο δέντρο από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια (video)

2
81

Περιβάλλον- Ενέργεια- Οικολογία.

Στη Χάιφα, στο βόρειο Ισραήλ, η καλλιτέχνης Hadas Itzcovitch έφτιαξε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο από 5.480 ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph, στόχος της καλλιτέχνιδας ήταν να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για την προστασία του περιβάλλοντος.

Η Hadas Itzcovitch τάσσεται κατά της ανεξέλεγκτης υλοτομίας ελάτων για τις γιορτές των Χριστουγέννων και προσπαθεί να δείξει μέσω του έργου της, ότι υπάρχουν έξυπνες και γιορτινές λύσεις, αξιοποιώντας απλά τα ανακυκλώσιμα υλικά που όλοι διαθέτουμε στα σπίτια μας.

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στήθηκε σε κεντρικό δρόμο της Χάιφα, λίγες ημέρες μετά τη φονική δασική πυρκαγιά που είχε ως αποτέλεσμα τουλάχιστον 40 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και πολλοί να τραυματιστούν.

Δείτε το video

Για το econews

Newslink Hellas

2 Σχόλια

  1. Στην ιστοσελίδα www. flowmagazine.gr υπάρχει ένα πολύ άρθρο για το πως μπορείς να φτιάξεις ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο από πλαστικά μπουκάλια νερού.
    Η δημιουργός του είναι ελληνίδα και εξηγεί με πολύ απλό τρόπο πως θα μπορούσε οποισδήποτε να φτιάξει ένα τόσο πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Comments are closed.