Η Greenpeace προσκαλεί τους μικρούς της φίλους στο «Τραγούδι της Γης»

0
9

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Η Greenpeace με χαρά προσκαλεί τους υποστηρικτές της να παρακολουθήσουν μαζί με τα παιδιά τους την παιδική θεατρική παράσταση «Το τραγούδι της Γης» της θεατρικής ομάδας Λώτινος Ήλιος, την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Κεντρική Σκηνή ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ), Πειραιώς 206.

Ειδικά για αυτή τη μέρα το εισιτήριο θα είναι στα 7€ ανά άτομο (από 10 €) για τους φίλους της Greenpeace, αρκεί να πουν στο ταμείο ότι είναι υποστηρικτές της Greenpeace και να δώσουν το όνομά τους!

Σε ένα υπέροχο ταξίδι γνώσης,  ένα παιδί ανακαλύπτει τις οικολογικές ισορροπίες, γίνεται φίλος με ζώα, πουλιά και δέντρα, σώζει το δάσος με τη βοήθεια της σύννεφο-πυροσβεστικής και ζει μια συναρπαστική περιπέτεια προσπαθώντας να προστατεύσει τον πλανήτη μας!

«Το τραγούδι της Γης» είναι μία διαδραστική παράσταση, όπου παρουσιάζονται δεκαοχτώ ήρωες με εντυπωσιακά κοστούμια και μάσκες ενώ χρησιμοποιούνται και στοιχεία από το μαγευτικό θέατρο σκιών. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μία διασκεδαστική παράσταση που έχει ως στόχο να αφυπνίσει την οικολογική τους συνείδηση.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Για το econews

Newslink Hellas

Σχόλια