Εrmis Awards 2010: βραβείο στο «Δεν είναι Παραμύθι»

0
13

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

«Δεν είναι παραμύθι». Το microsite www.deneinaiparamithi.gr της εταιρίας Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. απέσπασε στα Εrmis Awards 2010, το κορυφαίο γεγονός του κλάδου της διαφήμισης και της επικοινωνίας, το βραβείο Εrmis Gold στην ενότητα Web – κατηγορία Websites.

Τα Ermis Awards διοργανώνονται από την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας, με στόχο την ανάδειξη της δημιουργικότητας και του επιτυχημένου σχεδιασμού των δημιουργικών μέσων για την αποτελεσματική προώθηση του κεντρικού μηνύματος της επικοινωνίας.

Η δημιουργία και η παραγωγή του microsite www.deneinaiparamithi.gr έγινε από την εταιρία ψηφιακής επικοινωνίας Rascal και πρωτοπαρουσιάστηκε το Νοέμβριο του 2009 μέσω στοχευμένης καμπάνιας banner σε προσεκτικά επιλεγμένους διαδικτυακούς τόπους, καθώς και μέσω Search Engine Marketing. Το site εμφανίζεται επίσης στο youtube με μεγάλο αριθμό επισκεπτών.

Σκοπός του microsite είναι να μας γνωρίσει από κοντά τον κόσμο της ανακύκλωσης των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών. Πρόκειται για ένα διαδραστικό παραμύθι με cartoon χαρακτήρες.

Πρωταγωνιστής της ιστορίας μας είναι ο κ.Ευαισθητίδης που μυεί το γείτονά του κ.Αδιαφόρογλου στην πρακτική της ανακύκλωσης. Μέσα από μια ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης, ο επισκέπτης της ιστοσελίδας έχει την ευκαιρία να μάθει ποιες συσκευές ανακυκλώνονται και με ποιο τρόπο, καθώς και γιατί η ανακύκλωσή τους καθίσταται αναγκαία για τη βιωσιμότητα του περιβάλλοντος.

Η 2η έκδοση του «Δεν είναι παραμύθι» θα λανσαριστεί σύντομα εξίσου ενημερωτική, πιο διασκεδαστική, πιο διαδραστική κι εξελιγμένη, χάρη στη χρήση της τεχνολογίας 3D flash animation, αυτή τη φορά για να μας διαφωτίσει για την ανακύκλωση των λαμπτήρων.

Για το econews

Newslink Hellas

Σχόλια