Κατά συρροήν δολοφόνος στη Νέα Ζηλανδία

0
22

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Έντονη ανησυχία και αποτροπιασμό έχουν προκαλέσει τα συνεχόμενα περιστατικά κακοποίησης ζώων στην πόλη Tauranga στο Βόρειο Νησί της Νέας Ζηλανδίας.

Τελευταίο περιστατικό ο θανάσιμος τραυματισμός μιας γάτας που κάποιος υπάνθρωπος την πέταξε με όλη του τη δύναμη πάνω στην πόρτα.

Το γατάκι, δυο μηνών, κοιμόταν στο χαλάκι της πόρτας όταν κάποιος το άρπαξε και το πέταξε στον τοίχο με αποτέλεσμα να πεθάνει ακαριαία.

Ο δράστης σκέπασε με λουλούδια το νεκρό ζώο, όμως όταν οι ιδιοκτήτες είδαν τα αίματα στον τοίχο άρχισαν αμέσως να το αναζητούν και το βρήκαν λίγα μέτρα πιο μακριά.

«Πρέπει να είναι κάποιος ψυχοπαθής. Πρώτα σκότωσε το γατάκι και μετά το κάλυψε με λουλούδια», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του.

Τη Δευτέρα ένα σκυλάκι ηλικίας τριών χρονών πέθανε με μαρτυρικούς πόνους όταν κάποιος περιέλουσε το κλουβί του με βενζίνη και του έβαλε φωτιά, ενώ πριν δυο εβδομάδες βρέθηκε και ένα σκυλάκι που του είχαν κόψει τα αυτιά με ψαλίδι.

Η Κοινωνία για την Προστασία των Ζώων στην Tauranga ερευνά τα περιστατικά κακοποίησης και προσπαθεί να βρει αυτόπτες μάρτυρες.

Σημειώνεται ότι οι δράστες έχουν «επικηρυχθεί» και όποιος δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψή τους θα ανταμειφθεί με το ποσό των 1.000 δολαρίων.

Για το econews

Newslink Hellas

Σχόλια