Η Σάρα Πέιλιν σκοτώνει ζώα για να ανεβάσει τα νούμερά της (video)

0
172

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Τις περιβαλλοντικές οργανώσεις των ΗΠΑ, και όχι μόνο, έχει εξαγριώσει η πρώην υποψήφια των Ρεπουμπλικανών για την αμερικανική αντιπροεδρία, Σάρα Πέιλιν.

Φέτος η αγαπημένη των Συντηρητικών παρουσιάζει τη δική της εκπομπή στην τηλεόραση, με τίτλο «η Αλάσκα της Σάρα Πέιλιν» και διασκεδάζει το κοινό ψαρεύοντας  και  κάνοντας πεζοπορία στους παγετώνες.

Η εκπομπή της ξεσήκωσε πολλές φορές πλήθος αντιδράσεων καθώς για τις ανάγκες των γυρισμάτων η πολιτικός – τηλεπαρουσιάστρια παραβίασε περιβαλλοντικούς κανόνες και «εισέβαλε» σε προστατευόμενες περιοχές.

Αυτή τη φορά όμως το ποτήρι ξεχείλισε. Στο τελευταίο επεισόδιο η Σάρα Πέιλιν σκότωσε μπροστά στην κάμερα ένα τάρανδο, πιθανότατα για να αυξήσει την τηλεθέαση της εκπομπής της.

Σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της φιλοζωικής οργάνωσης PETA κατήγγειλε ότι η Πέιλιν, που στο παρελθόν ήταν κυβερνήτης της Αλάσκα,  στρέφεται στη βία και το αίμα έτσι ώστε το κοινό να παρακολουθήσει το βαρετό ριάλιτι που παρουσιάζει στην τηλεόραση.

«Τα νούμερά της ωστόσο είναι τόσο νεκρά όσο και τα καημένα ζωάκια που πυροβολεί», προσέθεσε.

Σημειώνεται ότι το πρώτο επεισόδιο της εκπομπής της Σάρα Πέιλιν χτύπησε ρεκόρ τηλεθέασης, όμως η επιτυχία δεν συνεχίστηκε.

Αυτό προβλημάτισε τα στελέχη του τηλεοπτικού καναλιού TLC αλλά και την ίδια την παρουσιάστρια που αποφάσισε να κερδίσει ξανά το κοινό της φορώντας κυνηγετική στολή και σκοτώνοντας τον καημένο τον τάρανδο.

Δείτε εδώ το video με τη Σάρα Πέιλιν.

Για το econews

Newslink Hellas

Σχόλια