Κτήνη έπνιξαν σκύλο – συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Σαλαμίνα

0
6

Περιβάλλον-Ενέργεια- Οικολογία.

Ανθρωπόμορφα τέρατα έπνιξαν σκύλο στο Πέρανι της Σαλαμίνας.

Του έδεσαν σφιχτά τα άκρα και στη συνέχεια το έδεσαν με κοντό σκοινί απο τον κρίκο της προκυμαίας, εξασφαλίζοντας του τον δραματικότερο πνιγμό, έναν φρικιαστικό θάνατο, που μόνο σε πολύ διεστραμμένα μυαλά θα μπορούσε να σχεδιαστεί και μονο ψυχρά και επικίνδυνα άτομα θα μπορούσαν οχι μόνο να αντέξουν να δούν, αλλά προφανώς και να το διασκεδάσουν.

Τα πόδια του έχουν πληγιάσει από τις απελπισμένες εναγώνιες προσπάθειές του να ξεφύγει από τον μαρτυρικό θάνατο που τα ανθρωπόμορφα τέρατα αποφάσισαν να του χαρίσουν, όπως αναφέρει δημοσίευμα στην ιστοσελίδα του adespoto.gr.

Επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλαν η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή 106 Ζωοφιλικών Σωματείων και ο Ζωοφιλικός Σύλλογος Σαλαμίνας «Ζ.Ο.Ε.Σ», προς τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και προς τον Πρωθυπουργό Γεώργιο Παπανδρέου.

Η επιστολή αναφέρει τα εξής:

Κάλεσμα στην συγκέντρωση οργής και αγανάκτησης στη Σαλαμίνα την Κυριακή 5/12

Κύριε Πρόεδρε ,
Κύριε Πρωθυπουργέ,

Παρατηρούμε σαν  ενεργοί  πολίτες αυτής της χώρας τις προσπάθειες που καταβάλλονται  από τις Πολιτειακές και Πολιτικές αρχές της χώρας  μας καθώς και την αγωνία  εκατομμυρίων συμπολιτών μας ,  ώστε η χώρα μας ,πάλαι ποτέ λίκνο του πολιτισμού,  να ανακτήσει,   κυρίως στο επίπεδο των αξιών και των ιδανικών ,  την χαμένη της υπερηφάνεια.

Θέλουμε να πιστεύουμε , ότι σαν φορείς των ανωτάτων αξιωμάτων του πολιτεύματός μας , είστε γνώστες των απεχθών και βάρβαρων  χιλιάδων κακοποιήσεων ζώων , που λαμβάνουν χώρα στον τόπο μας, κακοποιήσεων που δεν έχουν τέλος και  που η μορφή τους ολοένα και γίνεται πιο αποκρουστική και ανηλεής.

Όμως , εμείς  οι χιλιάδες πολίτες αυτής της πολύπαθης χώρας , που  σεβόμαστε και την υπόλοιπη ζωή αυτού του πλανήτη, δεν  σας έχουμε δει ποτέ να τοποθετείστε πάνω σε αυτή την βαρβαρότητα , που τείνει να γίνει, αν δεν έχει γίνει, πληγή   για την χώρα μας.

Δεν σας έχουμε ακούσει ποτέ να καταδικάζετε , εσείς οι ίδιοι,  με την βαρύτητα  των αξιωμάτων που ο ελληνικός λαός σας έχει προσδώσει, τις μεσαιωνικές συνθήκες διαβίωσης , που δυστυχώς  η πλειονότητα των ελλήνων επιφυλάσσει στα ζώα γενικά .

Δεν είδαμε ποτέ , εσείς  οι ίδιοι, να απευθύνετε ένα μήνυμα ή να δίνετε δημόσια το έναυσμα  να ληφθούν επιτέλους μέτρα  ώστε   να μπει ένα τέλος σε αυτή την πολιτισμική κατηφόρα της χώρας μας, να μπει ένα τέλος στον διεθνή διασυρμό μας , να αρχίσουν οι νέες γενιές, μέσα από τα σχολεία , να αντιλαμβάνονται  τι σ’ αυτόν τον πλανήτη δεν είμαστε μόνοι μας  εμείς οι άνθρωποι και ότι βεβαίως η σχέση ανθρώπου με τα ζώα και το περιβάλλον  πρέπει να πάψει να είναι σχέση εξουσίας, εκμετάλλευσης και δυνάστευσης.

Πρόσφατα στην Σαλαμίνα κάποιοι έπνιξαν με αργό, βασανιστικό και αδιανόητο τρόπο ένα αδέσποτο σκυλάκι.

Είναι ένα ακόμη θύμα της βαρβαρότητάς μας απέναντι στα ζώα.

Οι κάτοικοι της περιοχής και το φιλοζωικό σωματείο την Κυριακή το πρωί διοργανώνει συγκέντρωση αγανάκτησης και οργής για το συγκεκριμένο θάνατο του ζώου και για τα χιλιάδες ζώα τόσο της ήμερης όσο και της άγριας ζωής , που έχουν πέσει θύματα βασανισμού από κάποιους, που δεν μπορεί να λέγονται άνθρωποι.

Σας καλούμε λοιπόν να παρευρεθείτε στην μικρή αυτή συγκέντρωση των πολιτών της  Σαλαμίνας, που όμως νοερά  θα είναι τεράστια  αφού με το νου και την ψυχή  θα παρευρίσκονται εκατοντάδες χιλιάδες πολιτών, και με την παρουσία σας να δηλώσετε τόσο την προσήλωσή σας  στα πανανθρώπινα ιδανικά και αξίες, όσο και την βούλησή σας να μπει τέρμα στην τόσο μαύρη σελίδα της σύγχρονης ιστορίας της χώρας μας.

Σας περιμένουμε.

Η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή 106 Ζωοφιλικών Σωματείων και ο
Ζωοφιλικός Σύλλογος Σαλαμίνας Ζ.Ο.Ε.Σ. »

Για το econews

Newslink Hellas

Σχόλια