«Πράσινη» εορταγορά στην Πλάκα για οικολογικά Χριστούγεννα

0
8

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα, από την Παρασκευή 3 έως και την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010, η Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού θα σας περιμένει στο ιστορικό κτήριο της αρχαίας οδού Τριπόδων 28 στην Πλάκα για την καθιερωμένη πλέον Χριστουγεννιάτικη «πράσινη» εορταγορά της.

Νέες ιδέες σε χριστουγεννιάτικα χειροποίητα στολίδια και διακοσμητικά, παραδοσιακά σπιτικά γλυκίσματα και τρόφιμα, βιολογικά προϊόντα από όλη την Ελλάδα, οικολογικά παιχνίδια, δώρα γιορτινά για το σπίτι, μεταξωτά, ποικιλία σε είδη ένδυσης για μικρούς και μεγάλους, χειροποίητα μοντέρνα κοσμήματα, είναι μόνο μερικά από τα εκατοντάδες είδη της φετινής εορταγοράς, όλα φτιαγμένα με μεράκι, σε οικολογικές συσκευασίες και προσιτές τιμές. Και όπως κάθε χρόνο, στο «Μικρό Μοναστηράκι», θα μπορεί κανείς να βρει μικρές και μεγάλες εκπλήξεις…

Στην πανέμορφη συνοικία της Πλάκας, η τριήμερη Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά της Ελληνικής Εταιρείας περιμένει τους πιστούς υποστηρικτές της αλλά και όλους αυτούς που φέτος επιλέγουν να δώσουν οικολογικό χρώμα στα Χριστούγεννα.

Θα υπάρχει και φέτος μια γωνιά για να μοιραστείτε λιχουδιές με τους φίλους σας σε μια όμορφη, παραδοσιακή, χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Παρασκευή 3, Σάββατο 4 & Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2010, 11:00-20:00, Τριπόδων 28, Πλάκα (στάση Μετρό Ακρόπολη).

Για το econews

Newslink Hellas

Σχόλια