Φρούτα και λαχανικά είναι υγιεινά αλλά δεν προστατεύουν από τον καρκίνο

1
35

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Η εκδήλωση καρκίνου αποδίδεται σε γενετικούς παράγοντες, επηρεάζεται ωστόσο από τον τρόπο ζωής και τη διατροφή του ατόμου.

Μια νέα έρευνα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης έρχεται να αμφισβητήσει την παραίνεση της Αμερικανικής Αντικαρκινικής Εταιρείας για αυξημένη κατανάλωση λαχανικών και φρούτων ως «ασπίδα» κατά της νόσου.

Η έρευνα που δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό British Journal of Cancer υποστηρίζει πως οι μόνοι διαιτολογικοί παράγοντες που συνδέονται με τον καρκίνο είναι η παχυσαρκία και το αλκοόλ, όπως και το κάπνισμα παρότι δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

Οι ερευνητές επιμένουν πως η καλύτερη πρόληψη κατά του καρκίνου είναι το ισορροπημένο βάρος, η διακοπή του καπνίσματος και ο περιορισμός στην κατανάλωση αλκοόλ.

Τα φρούτα και τα λαχανικά, αποφαίνεται η έρευνα, αποτελούν σημαντικές πηγές θρεπτικών συστατικών, αλλά όχι ασπίδα κατά του καρκίνου.

Για το econews

Newslink

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Για σας Διαφωνώ με αυτόν τον τίτλο.
    Φρούτα και λαχανικά είναι υγιεινά αλλά δεν προστατεύουν από τον καρκίνο
    Ο λόγος και αποδιώξεις είναι ότι ασχολούμαι με βότανα με Φρούτα και με τα λαχανικά.Τα δικα μου αποτελέσματα είναι 83% μείωση την πείσει.Μείωση την χοληστερίνη μείωση το ζάχαρο και πολλές άλλες πάθηση.Τώρα όσο για τον καρκίνο Εγώ προσωπικά είχα όγκο στο λαιμό απόδειξης είναι η γιατροί η ακτίνες και τα υγρά που μου τραβήξανε 2 σύριγγες από τον όγκο που ήτανε καλοΐδης.Μέσα σε 6 μήνες με ειδοποίησε τηλεφωνικός το νοσοκομείο να περάσω από εκεί για μια ομιλία.Ασφαλώς εγώ φοβήθηκα μήπως γύρισε σε κακό ειδής.Αλλα για μεγάλη μου έκπληξη το νοσοκομείο με ρωτήσανε τι φαρμακευτικές θεραπείες έκανα για τον όγκο αυτός ούτε με φάρμακα έφευγε αλλα ούτε και να χειρουργηθεί χρειαζότανε και τους ηπα ότι εγώ δεν έκανα καμια φαρμακευτική θεραπεία αφού φάρμακα δεν μου γράψανε για να πάρο ασφαλώς μου ζητήσανε τις συνταγές.Τι είναι αυτό που κάνει μέκ κεκ κεκ επάνω στα κεραμίδια Γάτα.
    Ανώνυμος

Comments are closed.