Η Vestas ανοίγει γραφείο στο Βερολίνο

0
16

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Γραφείο στη Γερμανία ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει η Vestas, η μεγαλύτερη εταιρεία αιολικής ενέργειας παγκοσμίως.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε, με το νέο γραφείο η Vestas θα είναι σε θέση να εξυπηρετήσει καλύτερα τους πελάτες στης στην Ανατολική Γερμανία αλλά και να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη μεγαλύτερη αγορά αιολικής ενέργειας στην Ευρώπη.

«Αυτή ήταν μια εύκολη απόφαση για την εταιρεία», τόνισε σε δηλώσεις του ο Hans Jörn Rieks, πρόεδρος της Vestas για την Κεντρική Ευρώπη.

«Έχουμε όλο και περισσότερους πελάτες στην ανατολική Γερμανία, η οποία έχει φιλόδοξα σχέδια για την ανάπτυξη της αιολικής ενέργειας.

«Επειδή η Vestas έχει πάνω από 60 χρόνια εμπειρίας σε 65 χώρες, αισθανόμαστε ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό να μοιραστούμε τις γνώσεις μας και τις εμπειρίες μας με τους πολιτικούς», επισήμανε ο κ. Rieks.

«Θα θέλαμε να εμπλακούμε ακόμα περισσότερο στις συζητήσεις σχετικά με το πώς μπορεί να συνεχιστεί η τεράστια επιτυχία που γνωρίζει η Γερμανία στον τομέα αιολικής ενέργειας».

« Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας είναι να ανοίξουμε ένα γραφείο στο Βερολίνο, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε ότι η αιολική ενέργεια θα ακουστεί ακόμα περισσότερο», κατέληξε ο πρόεδρος της  Vestas για την Κεντρική Ευρώπη.

Για το econews

Newslink Hellas

Σχόλια