Χαρίζονται 1.000 αρουραίοι σε φιλόζωους

0
96

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Χίλιους αρουραίους χαρίζει σε φιλόζωους ένα καταφύγιο ζώων στην Καλιφόρνια. Πώς όμως κατέληξαν οι αρουραίοι στο καταφύγιο;

Η ιστορία έχει ως εξής.  Μια κοπέλα, της οποίας ο πατέρας αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα, έφερε στο σπίτι της έναν θηλυκό αρουραίο που κυοφορούσε.

Σύντομα οι αρουραίοι άρχισαν να πολλαπλασιάζονται μέχρι που έφτασαν τους χίλιους.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα τα τρωκτικά κατέλαβαν το σπίτι, ενώ άρχισαν να διαχέονται και στη γειτονιά.

Οι γείτονες θορυβήθηκαν και για να λύσουν το πρόβλημα έκριναν ότι έπρεπε να φωνάξουν τους παραγωγούς του reality show «Ηoarders» (γιατί όπως λένε οι Αμερικανοί για κάθε πρόβλημα υπάρχει και ένα reality).

Για όσους δεν γνωρίζουν, το «Ηoarders» παρουσιάζει ανθρώπους που ζουν σε σωρούς από πράγματα, μέσα στη βρώμα και τη δυσωδία.

Εκτός βέβαια από την παραγωγή, στο σπίτι που κατακλύστηκε από αρουραίους έφτασαν και διασώστες ζώων από το καταφύγιο της Καλιφόρνια.

«Άφηνε όλους αυτούς τους αρουραίους να αναπαράγονται μέχρι που του γκρέμισαν το σπίτι», δήλωσε ένας διασώστης που συμμετείχε στη δύσκολη επιχείρηση.

«Μάσησαν τα πάντα μέχρι τους τοίχους. Υπήρχαν κλουβιά στο σπίτι όμως οι πορτούλες τους ήταν ανοιχτές. Όταν έμπαινες στο σπίτι στεκόσουν ανάμεσα σε πλήθη αρουραίων. Υπήρχαν παντού τριγύρω σου» συμπλήρωσε ο διασώστης, περιγράφοντας εικόνες ταινίας θρίλερ.

Σημειώνεται ότι τώρα τα τρωκτικά φιλοξενούνται προσωρινά στο καταφύγιο ζώων στην Καλιφόρνια, μέχρι να βρεθούν φιλόζωοι που θα τα υιοθετήσουν.

Το μόνο που χρειάζονται άλλωστε είναι μια ζεστή αγκαλιά!

Για το econews

Newslink Hellas

Σχόλια