Πολυτεχνείο: Kορυφώνονται οι εκδηλώσεις – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα

0
7

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Κορυφώνονται σήμερα Τετάρτη 17 Νοεμβρίου οι εκδηλώσεις για την 37η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου με την πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία.

Στο χώρο του Πολυτεχνείου βρίσκεται κόσμος για να αποτίσει φόρο τιμής στους αγωνιστές του φοιτητικού κινήματος της δεκαετίας του ’70, ενώ οι πόρτες θα κλείσουν στις 2 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τα μέτρα της Τροχαίας, θα παραμείνουν κλειστοί οι δρόμοι γύρω από το Πολυτεχνείο, ενώ από τις 2 το μεσημέρι ως αργά το βράδυ λόγω της πορείας δεν θα επιτρέπεται η κίνηση των οχημάτων στις παρακάτω οδούς:

Πανεπιστημίου, Αιόλου, Σταδίου, Βασ. Γεωργίου Α΄, Βασ. Σοφίας, Ακαδημίας, Γέλωνος, Π. Κόκκαλη, Δορυλαίου, Αμαλίας, Φιλελλήνων, Συγγρού (στο τμήμα από Αθ. Διάκου έως Αμαλίας), Πειραιώς (στο τμήμα από Ιερά οδό έως πλατεία Ομονοίας), Αθηνάς, Τσόχα, Σούτσου, Ζαχάρωφ, Κηφισίας (από λεωφ. Κατεχάκη έως λεωφ. Αλεξάνδρας στο ρεύμα προς Αθήνα), Μεσογείων (στο τμήμα από λεωφ. Κατεχάκη έως την οδό Φειδιππίδου στο ρεύμα προς Αθήνα), Φειδιππίδου, Μιχαλακοπούλου, Βασ. Κωνσταντίνου (στο ανερχόμενο ρεύμα) και Αρδηττού (στο ρεύμα προς τη Βασ. Κων/νου).

Επίσης, θα υπάρξουν τροποποιήσεις στα δρομολόγια των μέσων μαζικής μεταφοράς.

Πηγή i-live news

Σχόλια