Ημερίδα «Going Green on Data Centers» στις 24 Νοεμβρίου

0
15

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Η LAMDA Hellix, θυγατρική της LAMDA Development, πρόσφατα αναγνωρισμένη από την ICAP Group ως μία από τις Strongest Companies in Greece, βραβευμένη το 2010 με το Best European Green Initiative Award και το 2009 ως Best Regional Data Centre Operator in Europe, διοργανώνει σε συνεργασία με την APC by Schneider Electric και τη συμμετοχή του EU Code of Conduct και της GreenPeace, την ημερίδα “Going Green on Data Centers” στις 24 Νοεμβρίου, στο Divani Caravel Hotel.

Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση της ελληνικής αγοράς χρηστών Data Centers, τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημοσίου τομέα, σχετικά με τις υποδομές Green Data Centers και την μείωση του κόστους που επιυγχάνεται μέσω αυτών αλλά και η αφύπνιση της εταιρικής κοινωνικής συνείδησης σε περιβαλλοντικά ζητήματα που άπτονται υποδομών Data Centers.

Στους ομιλητές περιλαμβάνονται οι κκ Paolo Bertoldi (European Commision’s Joint Reseach Centre), Νίκος Χαραλαμπίδης (Executive Director of Greenpeace Hellas), ο καθηγητής Νεκτάριος Κοζύρης (Vice President of GRNET), ο κ. Δημήτρης Κάνταρος (DC Facilities Operations Director of LAMDA Hellix) και ο Georg Foraita (Director of Project Execution EMEA of APC). Θα ακολουθήσει cocktail και κλήρωση πλούσιων δώρων στους νικητές του σχετικού διαγωνισμού.

Καθώς η συμμετοχή είναι ελεύθερη θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για επιβεβαίωση συμμετοχής επικοινωνείστε με την κα Ευαγγελία Ρούντα στο 210 7450649 ή  erounta@lamdahellix.com, μέχρι την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου.

econews

Σχόλια