Ο Al Gore σε συνέδριο στην Αθήνα για το περιβάλλον και το κλίμα

0
4

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Διεθνές Συνέδριο με θέμα «Αγορές Εμπορευμάτων, Περιβάλλον και Αλλαγή Κλίματος», διοργανώνουν στις 22 Νοεμβρίου στην Αθήνα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Marfin Popular Bank και η θυγατρική της στην Ελλάδα, Marfin Egnatia Bank.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής, κύριος ομιλητής της Ημερίδας είναι ο 45ος Αντιπρόεδρος των Η.Π.Α., Al Gore (Βραβείο Nobel Ειρήνης), διεθνώς αναγνωρισμένος για την προσφορά του στην προστασία του περιβάλλοντος και συγκεκριμένα σε ζητήματα που αφορούν στην κλιματική αλλαγή.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στην ομιλία του με θέμα «Οικολογική Σκέψη και Οικονομική Ανάπτυξη τον 21ο αιώνα», θα αναφερθεί στη δυναμική σχέση της παγκόσμιας οικονομικής ανάπτυξης και την Κλιματικής Αλλαγής του πλανήτη και θα ενθαρρύνει την επιχειρηματική κοινότητα να συμπεριλάβει στο στρατηγικό της σχεδιασμό, τις περιβαλλοντικές παραμέτρους λαμβάνοντας υπόψη τόσο τις οικονομικές όσο και τις κοινωνικές και πολιτικές τους διαστάσεις.

Στο Συνέδριο θα μιλήσουν, επίσης: Ο αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του Centre for Global Energy Studies, Λεωνίδας Δρόλλας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Camco, Scott McGregor, καθώς και ο ανταποκριτής της Thomson Reuters σε θέματα Αγορών Περιβάλλοντος, Gerard Wynn.

Με τη λήξη των ομιλιών θα πραγματοποιηθεί Ανοιχτή Συζήτηση με θέμα «Εμπορεύματα & Οικονομική Ανάπτυξη».

Το συνέδριο θα παρακολουθήσουν πελάτες της Τράπεζας από την Ελλάδα την Κύπρο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Marfin Popular Bank κ Ευθύμιος Μπουλούτας.

Για το econews

Newslink Hellas

Σχόλια