Φωτοβολταϊκά συστήματα από την Elesis Energeia

1
19

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Η νέα συνεργασία της γνωστής εταιρίας Σχεδιασμού, Δημιουργίας, Ανάπτυξης Δικτύων και Δικτύων Franchise, New Business, με την ηγέτιδα εταιρία στο χώρο της ενέργειας και των ηλεκτρολογικών προϊόντων & λύσεων, Elesis Electrical Solutions A.E., είναι γεγονός.

New Business και Elesis δημιούργησαν το μοντέλο καταστημάτων Elesis Energeia που λειτουργούν με το σύστημα Franchise και αποτελούν σταθμό στο χώρο της ενέργειας. Τα καταστήματα θα προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις στα ενεργειακά προϊόντα και στα ηλεκτρολογικά έργα δίνοντας έμφαση στις φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις «με το κλειδί στο χέρι», ιδιαίτερα στις εγκαταστάσεις οικιακής χρήσης αλλά και βιομηχανικής – εμπορικής χρήσης σε στέγες καθώς και στα φωτοβολταϊκά πάρκα επί γηπέδων.

Η New Business αναλαμβάνει τη σχέση με τους επιχειρηματίες που εντάσσονται στο δίκτυο καταστημάτων Elesis Energeia. Κάθε ενδιαφερόμενος επαγγελματίας και επιχειρηματίας που επιθυμεί να δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση Elesis Energeia θα πρέπει να έρχεται σε επαφή με τη New Business.

Άλλωστε, ο πάντα επίκαιρος και κερδοφόρος χώρος της ενέργειας αποτελούσε και αποτελεί πόλο έλξης του ευρύτερου επιχειρηματικού ενδιαφέροντος. Ποτέ, όμως, μέχρι σήμερα δεν δημιουργήθηκε η επιχειρηματική πρόταση που θα καταφέρει να συνδέσει την 54ετή γνώση της Elesis με τη συσσωρευμένη εμπειρία της New Business στο σχεδιασμό, τη δημιουργία και την ανάπτυξη επιχειρησιακών δικτύων & Δικτύων Franchise, δίνοντας  σημαντικά περιθώρια κέρδους σε κάθε νέο συνεργάτη.

H Elesis δραστηριοποιείται στα φωτοβολταϊκά συστήματα (περισσότερα από 200 έργα με ισχύ άνω των 25MW), στο φωτισμό εξοικονόμησης ενέργειας, στην κατασκευή πινάκων χαμηλής και μέσης τάσης, στη διανομή ηλεκτρολογικού υλικού και εξοπλισμού καθώς και στα συστήματα ασφαλείας. Επιπλέον, η Elesis σχεδιάζει, αναπτύσσει, κατασκευάζει και εγκαθιστά ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρολογικών πινάκων και συστημάτων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας συμπεριλαμβανομένων και των υπηρεσιών υποστήριξης οικιακού και βιομηχανικού αυτοματισμού.

Με πολύ μεγάλη εμπειρία στην υλοποίηση μεγάλων έργων αλλά και ισχυρή παρουσία στο χώρο των ενεργειακών λύσεων, λανσάρει στην αγορά διαρκώς νέα προϊόντα και λύσεις προσφέροντας στην ελληνική αγορά καινοτομικά προϊόντα διεθνών οίκων του εξωτερικού.

Ο έμπρακτος σεβασμός στον πελάτη και η αναγνώριση της επιχειρηματικής ευθύνης για τη διατήρηση των σταθερά ποιοτικών εργασιών, κατέστησαν την Elesis πρωτοπόρο.

Επικεντρώνεται στην προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων σε κάθε επίκαιρη μορφή ενέργειας (Φωτοβολταικές & Αιολικές λύσεις) και παράλληλα στην παροχή τεχνικής, ηλεκτρολογικής – και όχι μόνο – υποστήριξης στους πελάτες και συνεργάτες της.

Φωτοβολταϊκά συστήματα από την Elesis Energeia

Όλη η ευρεία γκάμα των προϊόντων και λύσεων, η μακρόχρονη εμπειρία και η τεχνική υποστήριξη από τη μεριά της Elesis θα είναι στη διάθεση των συνεργατών του δικτύου καταστημάτων Elesis Energeia, ώστε να είναι σε θέση να  παίζουν ένα σημαντικό ρόλο στην τοπική αγορά που απευθύνονται διευρύνοντας τη διείσδυσή τους σε αυτή.

Η New Business έχει δημιουργήσει το επιχειρηματικό μοντέλο franchise καταστημάτων Elesis Energeia και το παρουσιάζει σε έναν έξυπνα στημένο χώρο με βιομηχανικό design, ικανό να καλύψει πολλαπλές ανάγκες κάθε ιδιώτη, επαγγελματία, αλλά και κάθε επιχείρησης.

Η ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών απορρέει από την ποιότητα βασικών διεργασιών, όπως, μελέτη, ανάπτυξη, κατασκευή, εγκατάσταση, θέση σε λειτουργία, After Sales support, ομαλή αλληλεπίδραση και συνεργασία Οργανωτικών Μονάδων

Η φιλοσοφία που διέπει την εταιρία με τις βασικές αρχές της ολικής ποιότητας έχει σαν αποτέλεσμα την ικανοποίηση των πελατών – συνεργατών της Elesis, οι οποίοι στηρίζουν το εγχείρημα και το στοίχημα του Franchise με τη New Business εμπράκτως.

Elesis και New Business εργάζονται πάνω στις ίδιες συντεταγμένες με στόχο αφενός τα συμφέροντα του συνεργάτη – franchisee και αφετέρου του τελικού καταναλωτή.

Κοινή επιδίωξη είναι, η συνεργασία του τελικού καταναλωτή – πελάτη με την Elesis Energeia να αποφέρει εμφανή κέρδη σε όλους, από βελτιωμένες συνθήκες παραγωγής και απόδοσης των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, από χαμηλότερα έξοδα συντήρησης και, τελικά, μεγαλύτερη διάρκεια αποδοτικής λειτουργίας των προσφερόμενων λύσεων.

New Business και Elesis έχουν σχεδιάσει το προϊοντικό μίγμα των καταστημάτων Elesis Energeia με επίκεντρο τον τελικό καταναλωτή και βεβαίως την υψηλή κερδοφορία του συνεργάτη για αυτό και δημιουργούν καταστήματα που δε “στοκάρουν” προϊόντα και δίνουν στο συνεργάτη τη δυνατότητα της άμεσης απόσβεσης της αρχικής επένδυσης, περιορίζοντας στο ελάχιστο το επιχειρηματικό ρίσκο.

Πιο αναλυτικά, τα προϊόντα που διαθέτει το δίκτυο καταστημάτων Elesis Energeia καλύπτουν τους εξής βασικούς πυλώνες – κατηγορίες:
i.    Φωτοβολταϊκά Συστήματα
ii.    Συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας
iii.    Ηλεκτρολογικό υλικό & εξοπλισμός
iv.    Συστήματα φωτισμού & Φωτισμός γενικότερα
v.    Αυτοματισμοί κτιρίων & οικιών
vi.    Συστήματα ασφαλείας & συναγερμοί

Η γκάμα προϊόντων της Elesis Energeia εμπλουτίζεται συνεχώς με την κατασκευή και το λανσάρισμα νέων καινοτόμων προϊόντων καθώς και με προϊόντα από διεθνείς συνεργασίες της Elesis, ώστε ο πελάτης να έχει την ευκαιρία από μία πηγή να προμηθεύεται τις καλύτερες διεθνώς λύσεις σε όλο το φάσμα των ηλεκτρολογικών προϊόντων όντας σίγουρος για την αρτιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αλλά και για την επιτυχία του καταστήματος με τις εγγυήσεις της New Business.

econews

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. pragmatika poly poly endiaferon eco news.. (eironiko sxoleio)…allh mia (dorean ?) diafhmhsh «ANTIPROSOPOIAS» «ekseretikhs poiotitas protoporiakon proionton oikon tou eksoterikou» me «sebasmo ston pelati»

    EXOUME BARETHEI TIS ANTIPROSOPOIES SAS KYRIOI TO KATALABAINETE ??? ANTI KAPOIOS NA EPENDYSEI STHN ANAPTYKSH EGXORIAS TEXNOLOGIAS SYNEXIZETE NA EISAGETE GERMANIKA FOTOBOLTAIKA…..STENOMIALOI ELLHNES «PATATEMBORES» EPIXEIRHMATIES…

    THELO NA DO TI THA GINOUN OLOI AYTOI SE 2-3 XRONIA OTAN TO MONTELO TON epidotoumenon fotoboltaikon pou dokimastike kai apetyxe se xores opos h ispania, katareysei mazi me thn upoloiph oikonomia…(DEH ktlp) (h opoia Ispania bebaia aneptykse thn dikh ths paragogh kai tora pleon eksagei proionta kai texnologia)

Comments are closed.