«Σκάνδαλο» με τη Σάρα Πέιλιν σε προστατευόμενη περιοχή

0
15

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Για ανευθυνότητα και παραβίαση των κανόνων στην προστατευόμενη περιοχή Wolverine Creek κατηγορείται η πρώην υποψήφια των Ρεπουμπλικανών για την αμερικανική αντιπροεδρία, Σάρα Πέιλιν.

Υπενθυμίζεται ότι η αγαπημένη των Συντηρητικών παρουσιάζει τη δική της εκπομπή στην τηλεόραση, με τίτλο «η Αλάσκα της Σάρα Πέιλιν», και διασκεδάζει το κοινό ψαρεύοντας  και  κάνοντας πεζοπορία στους παγετώνες.

Το τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής όμως ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων αφού η Σάρα Πέιλιν δεν σεβάστηκε τους κανόνες στην προστατευόμενη περιοχή όπου έγιναν τα γυρίσματα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον διευθυντή της  ΜΚΟ «Συμμαχία της Αλάσκα για την Άγρια Ζωή», η 46χρονη Πέιλιν και ο σύζυγός της ψάρευαν σολομούς σε απόσταση αναπνοής από τις καφέ αρκούδες που βρίσκονται στην όχθη του ποταμού.

«Το Τμήμα Αλιείας της Αλάσκα ξεκαθαρίζει ότι οι άνθρωποι που ψαρεύουν με τη βάρκα τους πρέπει να κρατούν απόσταση, τουλάχιστον 30 πόδια, από τις αρκούδες» επισήμανε ο κ. John Toppenberg.

«Είναι ξεκάθαρο από το video ότι παραβίασε τους κανόνες και η συμπεριφορά της είναι εντελώς ανεύθυνη. Ενθαρρύνει την παραβίαση σημαντικών κανόνων παροτρύνοντας τους ανθρώπους να πλησιάσουν τις αρκούδες. Το trailer ήταν μια παρωδία», κατέληξε ο διευθυντής της  ΜΚΟ.

Η Πέιλιν έχει δεχτεί οξεία κριτική για τη νέα της εκπομπή, μέσα από την οποία προσπαθεί να προωθήσει την αγάπη για το περιβάλλον, ενώ την ίδια ώρα είναι η μεγαλύτερη υπέρμαχος των εξορύξεων στην Αλάσκα.

Για το econews

Newslink Hellas

Σχόλια