Αποτελέσματα δημοτικών εκλογών 2010: τι δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς για τον β’ γύρο

0
3

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

«Επικυρώθηκε το μήνυμα του α” γύρου των εκλογών» είπε ο Αντώνης Σαμαράς ξεκινώντας τις δηλώσεις του για τα αποτελέσματα των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών του 2010.

Ο κ. Σαμαράς χαρακτήρισε το εκλογικό αποτέλεσμα ως επιτυχία της Νέας Δημοκρατίας και ως αποδοκιμασία της κυβερνητικής πολιτικής.

Μεταξύ άλλων ο κ. Σαμαράς δήλωσε τα εξής:

«Η ΝΔ βγαίνει από αυτή τη μάχη ανανεωμένη, δυνατή και υπεύθυνη», ενώ τόνισε τη νίκη της ΝΔ σε 33 νομούς της χώρας, έναντι μόλις έξι τον Οκτώβριο του 2009 και στη μείωση της πανελλαδικής διαφοράς με το ΠΑΣΟΚ στις δύο μονάδες έναντι 10,5 πέρυσι.

Ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην πολύ μεγάλη αποχή, λέγοντας ότι συνιστά προειδοποιητικό μήνυμα προς όλους. «Εμείς το πήραμε», είπε, και δεσμεύθηκε να εργαστεί ώστε το κόμμα του να δώσει προτάσεις και προοπτική σε όσους απείχαν.

Επέμεινε, πάντως, στην εκτίμηση ότι «και αυτοί που ψήφισαν, και αυτοί που απείχαν έστειλαν μήνυμα αλλαγής πολιτιικής στην κυβέρνηση», της οποίας, όπως πρόσθεσε, τα μεγάλα προβλήματα τώρα αρχίζουν «κι αυτό θα γίνει πιο εμφανές από αύριο».

Πηγή i-live news

Σχόλια