Αποτελέσματα δημοτικών εκλογών 2010: οι δηλώσεις Παπανδρέου για τον β' γύρο

0
6

Ειδήσεις Ελλάδα:

Την ανάγκη υποστήριξης των κυβερνητικών προσπαθειών για αντιμετώπιση της κρίσης υπογράμμισε ο πρωθυπουργός την ώρα που ξεκαθαρίζει το τοπίο με τους νικητές και τους ηττημένους των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών του 2010.

Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τους νικητές , τόνισε πως η κυβέρνηση εργάζεται με ορίζοντα τριετίας για την ολοκλήρωση του έργου της και κάλεσε τους πολίτες να συμπορευτούν για την ανάκτηση της ανεξαρτησίας της χώρας.

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε τα εξής:

“Οι πολίτες ζήτησαν με την ψήφο τους να συνεχίσουμε την πορεία μας” και  πρόσθεσε ότι “έχουμε μια καθαρή τριετία για να σώσουμε και να αλλάξουμε την Ελλάδα” απομακρύνοντας έτσι το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες.

“Η Ελλάδα σήμερα έχει την προστασία ενός μηχανισμού στήριξης. Ο χρόνος είναι ικανός για να αλλάξουμε. Καλούμαστε όλοι να αναλάβουμε ευθύνες απέναντι στην πατρίδα και τις επόμενες γενιές”, τόνισε ο πρωθυπουργός ενώ δήλωσε ανοικτός “σε κάθε κριτική που μπορεί να πάει τη χώρα μπροστά”.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, δήλωσε ότι το βάρος θα πέσει τώρα «στις μεγάλες αλλαγές που θα επιτρέψουν στην Ελλάδα να ανασάνει» ενώ πρόσθεσε ότι η πολιτική σταθερότητα είναι αναγκαία «για να στεφθεί με επιτυχία η προσπάθεια να σταθεί η Ελλάδα στα πόδια της και να απαλλαγεί από κάθε επιτήρηση”.

Πηγή i-live news

Σχόλια