Μοντέλο – χασάπης πετσοκόβει ζωάκια

1
15

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Φωτιές άναψε το ημερολόγιο που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο εξωτερικό και περιλαμβάνει φωτογραφίες της καλλονής Diana Kobzanova να πετσοκόβει γουρούνια και κότες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Metro,  φιλοζωική οργάνωση PETA καταδίκασε το ημερολόγιο και στόλισε την Τσέχα καλλονή με σχόλια που μόνο κολακευτικά δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

«Μόνο κάποιος ψυχοπαθής θεωρεί αισθησιακή την εικόνα μιας γυναίκας να πετσοκόβει με πρωτοφανή βιαιότητα φοβισμένα ζωάκια», δήλωσε εκπρόσωπος της οργάνωσης.

Σε μια από τις φωτογραφίες του ημερολογίου η Diana Kobzanova, πρώην miss Τσεχία, φορά ψηλοτάκουνες γόβες και κρατά ένα τσεκούρι πάνω από το κεφάλι ενός γουρουνιού.

Απαντώντας στους επικριτές που υποστηρίζουν ότι το ημερολόγιο προωθεί την κακοποίηση των ζώων, το 27χρονο μοντέλο επισήμανε ότι τα ζώα που χρησιμοποιήθηκαν είναι ψεύτικα και ειδικά φτιαγμένα για τις ανάγκες της φωτογράφησης.

Παράλληλα τόνισε ότι τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τις πωλήσεις θα δοθούν σε οργάνωση που εκπαιδεύει σκύλους – οδηγούς για τυφλούς και άτομα με αναπηρίες.

Σημειώνεται πως την ίδια ώρα έντονη κριτική δέχεται και η PETA, καθώς πολλά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η φιλοζωική οργάνωση έχει πλουτίσει από τις χορηγίες και τις δωρεές πολιτών και διασήμων, ενώ την ίδια ώρα αφήνει τα ζώα που υποτίθεται ότι περιθάλπτει να πεθαίνουν της πείνας.

Για το econews

Newslink Hellas

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ας μην ασχολούμαστε με φαιδρότητες.
    Η φωτογράφηση αφορούσε ένα συγκεκριμένο concept και φυσικά κανένα ζώο δεν κακοποιήθηκε.
    Αν ήταν κάθε φορά που ένα ζώο σφάζονταν για τροφή να τρέχανε οι οργανώσεις στα σφαγεία…
    Απ ότι θυμάμαι επίσης τα πουλερικά τα γουρούνια και οι μπάτσοι δεν είναι είδος προς εξαφάνιση 🙂

Comments are closed.