Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου

0
1

Περιβάλλον- Ενέργεια- Οικολογία.

Σήμερα θα ισχύσουν σε όλους τους Δήμους της Αττικής έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των μαθητικών παρελάσεων για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα», οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις περιλαμβάνουν τη σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας από τις 10:00 και απαγόρευση στάσης-στάθμευσης από τις 06:00 και έως το τέλος των εκδηλώσεων.

Λόγω της μαθητικής παρέλασης στο κέντρο της Αθήνας, θα διακοπεί η η κυκλοφορία στη λεωφόρο Αμαλίας, στην οδό Πανεπιστημίου και στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας (στο τμήμα μεταξύ των οδών Σέκερη και Πανεπιστημίου).

Αλλαγές θα υπάρχουν και στα δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΣΑ, οι αλλαγές θα θα ισχύσουν από τις 09:45 έως 12:15΄ περίπου, ανάλογα με τις ανάγκες και τις υποδείξεις της Τροχαίας.

Νωρίτερα, λόγω της Δοξολογίας στον Ιερό Ναό Διονυσίου Αρεοπαγίτου δεν θα επιτρέπεται η κίνηση χημάτων στις οδούς: Σκουφά, Λυκαβηττού, Σόλωνος (στο τμήμα μεταξύ των οδών Κανάρη και Σίνα) και Δημοκρίτου (στο τμήμα μεταξύ των οδών Σόλωνος και Σκουφά).

Επίσης, στο δήμο Πειραιά θα γίνουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις οδούς: 34ου Πεζικού Συντάγματος (στο τμήμα μεταξύ των οδών Ομηρίδου Σκυλίτση και Ελ. Βενιζέλου), Ηρώων Πολυτεχνείου (στο τμήμα μεταξύ των οδών Ελ. Βενιζέλου και 2ας Μεραρχίας) και Β.Γεωργίου (στο τμήμα μεταξύ των οδών Εθν. Αντιστάσεως και Γρηγ. Λαμπράκη.

Η Τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς να αποφύγουν να κινηθούν στους δρόμους που θα γίνουν παρελάσεις και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων, για να μην προκληθούν πρόσθετα κυκλοφοριακά προβλήματα.

Πηγή: i-live

Σχόλια