Παπανδρέου: ζητάει ψήφο εμπιστοσύνης σε διακαναλική συνέντευξη

0
3

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα ζητήσει ο Γιώργος Παπανδρέου στη διακαναλική συνέντεξη που θα παραχωρήσει το βράδυ της Δευτέρας (25/10, 21.00).

Ο πρωθυπουργός θα θέσει τους πολίτες το δίλημμα είτε μας στηρίζεται για να συνεχίσουμε το κυβερνητικό έργο είτε καταφεύγουμε στις κάλπες για να ανανεώσουμε τη λαϊκή εντολή, χωρίς ωστόσο να χρησιμοποιήσει τη λέξη «εκλογές».

Σύµφωνα µε το Μέγαρο Μαξίµου τη συνέντευξη του πρωθυπουργού θα παρακολουθήσουν 3 με 4 εκατ. πολίτες, δηλαδή πολύ περισσότεροι από όσους παρακολούθησαν τη συνέντευξη Τύπου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Η συνέντευξη θα µεταδοθεί ζωντανά, θα αρχίσει στις εννέα το βράδυ και θα έχει διάρκεια περίπου µιάµισης ώρας. Την τηλεοπτική κάλυψη έχει αναλάβει η ΕΡΤ, η οποία θα στήσει οκτώ κάµερες στο πρωθυπουργικό γραφείο και θα δώσει «pool» εικόνα ταυτόχρονα σε όλα τα κανάλια.

Οι δημοσιογράφοι που θα υποβάλλουν ερωτήσεις στον πρωθυποουργό είναι οι Όλγα Τρέμη (Μega), Μαρία Χούκλη (Αntenna), Αιµίλιος Λιάτσος (Star), Ανδρέας Κωνσταντάτος (Αlter), Αντώνης Σρόιτερ (Αlpha), Σία Κοσιώνη (Σκάι) και Προκόπης Δούκας (ΝΕΤ).

Πηγή: i-live news

Σχόλια