Το ΥΠΕΚΑ στο Διεθνές Φόρουμ για τα Νερά στη Μόσχα

0
3

Περιβάλλον- Ενέργεια- Οικολογία.

Σε ανταπόκριση πρόσκλησης του Προέδρου της Κρατικής Δούμας της Ομοσπονδιακής Συνέλευσης της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Μπορίς Γκριζλόφ, προς την υπουργό Περιβάλλοντος  Τίνα Μπιρμπίλη, ο Ειδικός Γραμματέας Υδάτων, Ανδρέας Ανδρεαδάκης, συμμετέχει, εκπροσωπώντας το ΥΠΕΚΑ στο Διεθνές Φόρουμ «Καθαρό νερό-2010», που γίνεται στη Μόσχα.

Το Φόρουμ διεξάγεται στο κεντρικό εκθεσιακό κέντρο «Expocenter» από 20 έως 23 Οκτωβρίου, υπό την αιγίδα της Κυβέρνησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Ομοσπονδιακής Συνέλευσης της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Στο πλαίσιο του Φόρουμ θα συζητηθεί ένας κύκλος θεμάτων που αφορούν στη διεθνή πολιτική στον τομέα των υδάτων, με έμφαση σε θέματα νομοθετικών ρυθμίσεων, συμμετοχικών διαδικασιών, εξοικονόμησης νερού, ενεργειακής απόδοσης και καινοτόμων τεχνολογιών.

Θα συμμετέχουν αντιπρόσωποι της Ομοσπονδιακής Συνέλευσης της Ρωσικής Ομοσπονδίας, η ηγεσία των κρατικών φορέων της Ρωσίας, κυβερνητικοί εκπρόσωποι χωρών, ακαδημαϊκοί και εκπρόσωποι Ρωσικών και διεθνών επιχειρήσεων και επιστημονικών και ερευνητικών ιδρυμάτων και φορέων.

Για το econews

Newslink Hellas

Σχόλια