Ο ΟΤΕ «υιοθετεί» προστατευόμενο είδος

0
31

Περιβάλλον- Ενέργεια- Οικολογία.

Ο ΟΤΕ στηρίζει την ΑΝΙΜΑ, Σύλλογο Προστασίας και Περίθαλψης της Άγριας Ζωής, στο πλαίσιο του προγράμματος του Εταιρικής Υπευθυνότητας, συμμετέχοντας στο «Πρόγραμμα Εταιρικών Υιοθεσιών».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ημερησία», το εν λόγω πρόγραμμα αφορά την κάλυψη των ετήσιων εξόδων ιατρικής φροντίδας, φαρμακευτικής αγωγής και διατροφής, για ένα από τα προστατευόμενα είδη που φροντίζει η ΑΝΙΜΑ.

Ο Οργανισμός επέλεξε να υιοθετήσει το προστατευόμενο είδος γερακιού βραχοκιρκίνεζο, το οποίο φωλιάζει και στο Διοικητικό Μέγαρο του ΟΤΕ στο Μαρούσι.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΟΤΕ το καλοκαίρι του 2009, είχε συνεργαστεί με την ΑΝΙΜΑ και την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, με αφορμή την μετακίνηση μιας φωλιάς νεοσσών γερακιών βραχοκιρκίνεζων, τα οποία έχουν «εγκατασταθεί» στο κτίριο του ΟΤΕ εδώ και χρόνια.

Το περιβάλλον  για τον ΟΤΕ, αποτελεί έναν από τους τέσσερις βασικούς πυλώνες του προγράμματος του εταιρικής υπευθυνότητας, δίνοντας έμφαση στη μείωση των επιπτώσεων στο περιβάλλον από τη λειτουργία του, αλλά και σε ενέργειες που καταδεικνύουν ότι η προστασία της φύσης μας αφορά όλους.

Για το econews

Newslink Hellas

Σχόλια