Εκλογές Ε.Ε.Δ.Σ.Α. 2010

0
6

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ της ΕΕΔΣΑ για την επόμενη θητεία διενεργήθηκαν την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών το νέο 9μελές ΔΣ που θα συγκροτηθεί σε σώμα στην 1η μετεκλογική συνεδρίαση του αποτελείται από τον Αραβώση Κων/νο (νυν Πρόεδρο), και τα ακόλουθα μέλη Ανθούλη Αίντα, Καραγιαννίδη Αβραάμ, Κούγκολο Αθανάσιο, Λαζαρίδη Κάτια, Μπούκλη Λάμπρο, Μπούρκα Δαμιανό, Τσομπανίδη Χρήστο και Χαριτοπούλου Ρόζυ.

Η συμμετοχή στις εκλογές σχεδόν διπλασιάστηκε σε σχέση με τις προηγούμενες, κάτι που αποτέλεσε επιβεβαίωση της θετικής αξιολόγησης των προσπαθειών του απερχόμενου Προέδρου και οδήγησε τελικά στην αριθμητική υπερίσχυση των δυνάμεων που στήριξαν τον  πρόεδρο Κ.Αραβώση και στην ανανέωση του ΔΣ με νέα πρόσωπα σε ποσοστό 45%.

Η ΕΕΔΣΑ www.eedsa.gr ιδρύθηκε το 2000 και είναι ένας επιστημονικός, μη κερδοσκοπικός Οργανισμός που σήμερα αριθμεί πάνω από 450 μέλη (φυσικά πρόσωπα και περιβαλλοντικούς φορείς).

Τα μέλη της Ε.Ε.Δ.Σ.Α. (Καθηγητές ΑΕΙ/ΤΕΙ, στελέχη Υπουργείων και ΟΤΑ, μελετητές, κατασκευαστικές εταιρίες, Οικολογικές Οργανώσεις κ.α.) καλύπτουν όλο το πεδίο της Διαχείρισης των Στερεών Αποβλήτων.

Σκοπός της εταιρείας είναι η προαγωγή της χρήσης αποδεκτών μεθόδων και συστημάτων Δ.Σ.Α. και η καλλιέργεια των σχετικών επιστημονικών μεθόδων και εφαρμογών με απώτερο στόχο τη συμβολή στη βιώσιμη ανάπτυξη, την προστασία της ποιότητας του περιβάλλοντος και την προστασία και εξοικονόμηση φυσικών πόρων και ενέργειας.

Για το econews

Newslink Hellas

Σχόλια