Έκθεση e-Learning Expo 2010 για καλύτερη ποιότητα ζωής

0
27

Περιβάλλον- Ενέργεια- Οικολογία.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται στις 23 Οκτωβρίου η e-Learning Expo, η κύρια έκθεση όπου παρουσιάζονται προϊόντα και υπηρεσίες ηλεκτρονικής μάθησης στην Ελλάδα.

Η e-Learning Expo διοργανώνεται στο υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας Εκπαιδευτικό Κέντρο Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος στη Γλυφάδα.

Η θεματολογία της φετινής έκθεσης είναι «Ηλεκτρονική Μάθηση για μια καλύτερη ποιότητα ζωής και κοινωνική ευημερία (e-Learning for a better quality of life and social well being)».

Η έκθεση e-Learning Expo 2010 συμπεριλαμβάνεται στις δράσεις της χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους για την καταπολέμηση της φτώχιας και του κοινωνικού αποκλεισμού.

Σκοπός της έκθεσης e-Learning Expo είναι να αποτελέσει ένα πεδίο ανταλλαγής τεχνογωνσίας, ανοικτής συζήτησης και συνεργασίας σχετικά με τις καινοτόμες προσεγγίσεις στην εκπαίδευση καθώς και τη δια βίου μάθηση, οι οποίες επιδιώκουν την αναβάθμιση της ποιότητας και της αποτελεσματικότητας των εκπαιδευτικών συστημάτων και των προγραμμάτων τυπικής και άτυπης δια βίου μάθησης.

Μετά την πολύ μεγάλη οργανωτική επιτυχία της περσινής έκθεσης, διοργανώνεται και φέτος η έκθεση e-Learning Expo 2010 με σκοπό να παρουσιαστούν από κορυφαίες εταιρίες και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στη διαρκώς ανερχόμενη αγορά της ηλεκτρονικής μάθησης καινοτόμα προϊόντα λογισμικού (educational software) και υλικού (educational devices), διαδικτυακές υπηρεσίες εκπαίδευσης και κατάρτισης καθώς και διαδραστικό ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης και κατάρτισης.

Στην έκθεση θα πραγματοποιηθούν, επίσης, τεχνολογικές παρουσιάσεις, ανοιχτές συζητήσεις με ανταλλαγή τεχνογνωσίας, επιδείξεις εκπαιδευτικού λογισμικού, προβολή μαθησιακού περιεχομένου, εκπαιδευτικών παιχνιδιών και εξοπλισμού ηλεκτρονικής μάθησης.

Η έκθεση e-Learning Expo απευθύνεται σε επισκέπτες όπως:

•Γονείς, εκπαιδευτικοί, μαθητές, φοιτητές, σπουδαστές

•Συμβούλους εκπαίδευσης και κατάρτισης

•Στελέχη Εταιριών και Οργανισμών Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών

•Στελέχη Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού

•Ανώτατα Διοικητικά Στελέχη Οργανισμών

•Προσωπικό Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα

•Ερευνητές και Επιστήμονες της Ηλεκτρονικής Μάθησης

Την 1η ημέρα της έκθεσης, στις 2 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί διεθνής ημερίδα με θέμα «E-learning for better quality of life and social well being» με προσκεκλημένους καταξιωμένους ομιλητές.

Την 2η ημέρα της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν παράλληλες επιστημονικές εκδηλώσεις σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις στην Ελλάδα αναφορικά με την ηλεκτρονική μάθηση και την τεχνολογικά υποστηριζόμενη κατάρτιση.

Επίσης, θα γίνουν παρουσιάσεις ηλεκτρονικών εκπαιδευτικών υπηρεσιών και προϊόντων για μαθητές, γονείς και στελέχη κατάρτισης.

Η έκθεση είναι ανοιχτή στο κοινό και οι ώρες λειτουργίας είναι 10:00-19:00.

Πηγή:  e-Learning Expo

Για το econews

Newslink Hellas

Σχόλια