Η AEGEAN POWER στηρίζει την «πράσινη» μετακίνηση στην πόλη

0
13

Περιβάλλον- Ενέργεια- Οικολογία.

H AEGEAN POWER, του Ομίλου AEGEAN, η μεγαλύτερη ελληνική ιδιωτική εταιρεία προμήθειας και εμπορίας ηλεκτρικής ενέργειας, συμμετείχε σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων στις 18 Σεπτεμβρίου στην «Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο», που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της  «Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μετακίνησης 2010», με θέμα «Μετακινούμαστε έξυπνα – Ζούμε καλύτερα».

Η  AEGEAN POWER και ο Δήμος Αθηναίων έδωσαν την ευκαιρία στο κοινό να δει από κοντά ηλεκτρικά ποδήλατα προηγμένης τεχνολογίας και να ενημερωθεί για τις δυνατότητες που προσφέρουν ως εναλλακτικά και οικολογικά μέσα μεταφοράς.

Το ενδιαφέρον του κοινού ήταν εξαιρετικά μεγάλο και η προσέλευση των ενδιαφερομένων για να δουν τα «πράσινα» ποδήλατα, που παρουσίασε η AEGEAN POWER, πραγματικά εντυπωσιακή.

Αρκετοί μάλιστα ήταν αυτοί που δοκίμασαν τις ποδηλατικές τους ικανότητες με τα νέα αυτά οχήματα, κάνοντας το γύρο της πλατείας Συντάγματος.

Η  χορηγία των «πράσινων» ποδηλάτων της AEGEAN POWER στο Δήμο Αθηναίων αποτελεί μία ακόμα έκφραση της σταθερής της προσήλωσης στην προστασία του περιβάλλοντος και της υψηλής αίσθησης ευθύνης απέναντι στην κοινωνία μέσα στην οποία δραστηριοποιείται.

Γιατί πρώτιστο μέλημα της  AEGEAN POWER είναι τόσο η διάθεση ηλεκτρικής ενέργειας με τρόπους που διασφαλίζουν την εξοικονόμηση των ενεργειακών πόρων όσο και η συμβολή της στη βελτίωση του επιπέδου ζωής των πολιτών.

Για το econews

Newslink Hellas


Σχόλια