Πρεμιέρα για το "στρατηγείο" της κυβέρνησης – Ο Παπανδρέου Θεσσαλονίκη

0
8

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Συνεδρίασε την Τετάρτη (8/9) ενόψει ΔΕΘ η διευρυμένη ομάδα σχεδιασμού του κυβερνητικού έργου υπό τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής, ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, ο υπουργόςΠολιτισμού Π. Γερουλάνος, ο υπουργός Εξωτερικών Δ. Δρούτσας καθώς και η διευθύντρια της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ Ρ. Βάρτζελη.

Από την σύσκεψη απουσίαζαν οι κκ. Πάγκαλος και Παμπούκης, γεγονός που προκάλεσε ποικίλα σχόλια.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Πεταλωτής είπε πως «δεν αφαιρείται καμία αρμοδιότητα κανενός μέλους της κυβέρνησης», σημειώνοντας ότι ο Θεόδωρος Πάγκαλος επιτελεί «πολύ σοβαρό ρόλο».

Εντωμεταξύ κυβερνητικά κλιμάκια, όπως και ο πρωθυπουργός έχουν μεταβαίνουν σήμερα (9/9) στη Θεσσαλονίκη ενόψει της ΔΕΘ.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη σύνοδος της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής, ενώ ο πρωθυπουργός θα συναντήσει το απόγευμα παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς της πόλης.

Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση του νέου Υπουργικού Συμβουλίου, όπως αυτό διαμορφώθηκε μετά τον ανασχηματισμό.

Την Παρασκευή στις 12:00 θα συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο στον ΟΛΘ.

Τα εγκαίνια της 75ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης θα γίνουν στις 9:30 το πρωί του Σαββάτου από τον πρωθυπουργό, ο οποίος στη συνέχεια θα έχει σειρά συναντήσεων με τιςδιοικήσεις και τους εκπροσώπους των εργαζομένων των εταιρειών της ΔΕΘ ΑΕ και της HELEXPO.

Αργότερα το Σάββατο ο κ.Παπανδρέου θα επισκεφθεί τους εκθεσιακούς χώρους της ΔΕΘ και στις 8:00 το βράδυ θα μιλήσει στο συνεδριακό κέντρο «Ι.Βελλίδης».

Πηγή: i-live news

Σχόλια