Ο N.Κακλαμάνης με εθελοντές του Paint your wall in Athens

0
12

Περιβάλλον- Ενέργεια- Οικολογία.

O Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης υποδέχτηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Πλατείας Κοτζιά, 30 εθελοντές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που συμμετείχαν στο πρόγραμμα «Φιλοτεχνώντας προσόψεις σχολείων του Κεραμικού/ Paint your wall in Athens».

Στο πλαίσιο του προγράμματος, οι εθελοντές ανέλαβαν και ολοκλήρωσαν την αναμόρφωση των εξωτερικών τοίχων σε δύο σχολεία της Αθήνας, στην περιοχή του Κεραμικού (56ο και 64ο Δημοτικά Σχολεία), υπό την καλλιτεχνική επίβλεψη της ομάδας εικαστικών εφαρμογών «the3forart» Ελένη Αβραμίδου και Ελευθερία Δανιηλίδη.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης μίλησε με θερμά λόγια για το έργο των εθελοντών, οι οποίοι συνέβαλαν ώστε δύο σχολεία της Αθήνας να αποκτήσουν νέα, πολύχρωμη εικόνα.

Από την πλευρά τους, οι νέοι εθελοντές αναφέρθηκαν στην εμπειρία που έζησαν στην Αθήνα και εξέφρασαν τη χαρά τους για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα, καθώς τους δόθηκε η ευκαιρία να εκφραστούν καλλιτεχνικά προσφέροντας στην τοπική κοινωνία.

Το εθελοντικό πρόγραμμα εργασίας πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία της ΜΚΟ ΕΛΙΞ και την Εταιρία Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης (ΕΤΟΑ) του Δήμου Αθηναίων.

Newslink

Πηγή: Δήμος Αθηναίων

Σχόλια